Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spojrzenieee

problem z adoratami

Polecane posty

Gość spojrzenieee

mam problem bo jestem ładną i zadbana dziewczyna z poczuciem humoru , ale od czasu gdy zaczełam prace w firmie handlowej klienci tej firmy ciagle mnie zaskakuja. Mam chlopaka i dużo os o tym wie a i tak inni meżczyżni przynosza mi słodkości kwiaty i nalegaja na spotkania . ja odmawiam bo mam już towarzysza serca ale to do nich nie dociera. jestem uprzejma wiec nie podnosze głosu tylko delikatnie odmawiam ale to ich jeszcze bardziej mobilizuje. figure mam normalna wiec odrazu mówie że nie chodzi tu o to że mam jakiś duży biust czy coś w tym rodzaju ale chwalą mnie że mam tajemnicze i przepiekne spojrzenie i rozmowa ze mna to sama przyjemnośc ja sie nie zmienie bo taka moja natura ale co zrobić aby skutecznie dać do zrozumienia zeby zaprzestali podchodów. Pewnie gdybym nie miala chłopaka umówiłabym sie na jakies spotkanie ale mam i nie chce.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
może każdemu sie przejęzyczyć

Gość dawid M.
zmień prace

Gość praaaca
to spotkaj sie ze mną jak z innymi niechcesz a może twój nie warty jest tych uczuć

Gość praaaca
to spotkaj sie ze mną jak z innymi niechcesz a może twój nie warty jest tych uczuć

Gość spojrzenie a skad klikasz

Gość ogórek
poka cycki :classic_cool: