Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manganian VII potasu

leczenie kanałowe.......

Polecane posty

Gość marija
nie boli.

Gość łączenie tematów
14:14 Filo Zofia Jeżeli dobrze zatruty nie powinno bolec możesz poprosic jeszcze o znieczulenie - nic nie poczujesz dla przyjaciół Zosia 14:17 shorty uuuuuuu, ała So..who's hot, who's not? 911... 14:18 manganian VII potasu shorty nie doluj mnie a co to znaczy dobrze zatruty zab?? np.w ogole mnie nie bolal zab po tym zatruciu,a podobniez powinien...czyli mam zle zatrutego?? aaaaaaaaa "kołyszemy się na wietrze, otula nas czas, Ty jesteś powietrzem!! gdzieś daleko są dwa światy dla kazdego z nas, gdzieś daleko jest bezpiecznie... nie muszę się bać, czuję się bezpiecznie..." 14:22 manganian VII potasu na zdrowiu mi powiedza myslicie?? no to zapytam i tam "kołyszemy się na wietrze, otula nas czas, Ty jesteś powietrzem!! gdzieś daleko są dwa światy dla kazdego z nas, gdzieś daleko jest bezpiecznie... nie muszę się bać, czuję się bezpiecznie..." 14:25 Filikiewicz tez ładnie jesli nie jest dotruty lekarz powinien jeszcze raz włozyc lekarstwo. A tak na marginesie opracowanie kanałów mozna robic w znieczuleniu i wtedy nic a nic nie boli. 14:27 aha chyba zależy jak kogo , ja myslałam że zdechnę z bólu pomimo znieczulenia , nie chcę nikogo straszyć ale lepiej żebyś brała pod uwagę różne warianty , na szczęście ja juz mam spokój od dentysty 14:29 manganian VII potasu a jak to bylo po zatruciu?? bolao was czy nie?? bo mnie wcale nie wiem czemu tak... "kołyszemy się na wietrze, otula nas czas, Ty jesteś powietrzem!! gdzieś daleko są dwa światy dla kazdego z nas, gdzieś daleko jest bezpiecznie... nie muszę się bać, czuję się bezpiecznie..."

Gość jesli miales dobrze zatrutego
to nic nie boli no, moze troche przy samej juz koncowce nie tak wilk straszny... ;)

strsznie mnie ciekawi po czym sie rozpoznaje czy jest dobrze zatruty:) boli, nie boli, nie wiem zmenia kolor??:P mnie nic nie bolalo,a dentystka kazala mi wziac cos pzreciwbolowego...czyli moze jest zle zatruty??:O

Gość marija
martwy ząb robi się troszkę ciemniejszy, jakby szarawy.