Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA RÓWNIEZ POPROSZE

PROSZE O PRZETŁUMACZENIE NA NIEMIECKI! DZIEKUJE

Polecane posty

Gość JA RÓWNIEZ POPROSZE

Hej! To ja tez poprosze o przetłumaczenie na niemiecki! PROSZE Podróżą mojego życia był wyjazd do ciotki do Szwajcarii na miesiąc. Po wylądowaniu w Zurichu ciotka zabrała mnie do małego, pięknego miasta w samym środku Alp, gdzie mieszka od kilku lat. Tam pomagałam cioci a w zamian zwiedziałam piekne widoki! Za rok jednak lecę do Australii, i mysle, ze ta podroz okarze sie jeszcze wspanialsza!

Gość jak chcesz to Ci mogę napisać
moje wakacje po niemiecku bo mam sprawdzone

Gość JA RÓWNIEZ POPROSZE
PROSZE POMOZCIE

to niesprawiedliwe- ja zawsze sama takie głupie pierdoły na niemiecki musiałam pisać...:P

Gość JA RÓWNIEZ POPROSZE
ALE JESZCZE NIKT SIE NIE ZGODZIŁ PRZETŁUMACZYC:(

Gość JA RÓWNIEZ POPROSZE
PROSZE O POMOC

Gość metys_ z_chile
Ich habe prima Somerferien gehabt.Vom vierten Juli(lub inna data) bis zum achtundzwanzigsten August bin ich in Sopot(lub inna nadmorska miejscowość) gewesen. mEINE mUTTER HAT MICH NACH wARSZAWA GEBRACHT UND VON DORT BIN ICH MIT DEM bUS NACH sOPOT zu meiner Tante weitergefahren. Das Wetter ist schón gewessen. Es hat nicht geregnet. Die Sonne geschiennen. Ich habe mich oft gesonnt und Strandball gespielt. Ich habe Bernsteine und Munscheln gesammelt. Abends bin ich in die Disco gegengen. Nach der Disco bin ich mude nach Hause zuruckgekommen und habe dann lange geschlafen. Erst um elf Uhr bin ich aufgestanden und habe Einkaufe gemacht. Ich habe zwei Wochen auf dem Campingplatz gewohnt. Ich bin angeln und segeln. Ich habe ein Festival besuchen und Sehenswurdigkeiten besichtigen. In Sopot habe schón Zeit verbracht.

Gość JA RÓWNIEZ POPROSZE
TO NIE JEST TO , DZIEKI ALE NIE O TO MI CHODZI TYLKO O PRETLUMACZENIE MOJEGO

Gość metys_ z_chile
sorry for capslock:P a w wyrazie powracać drugie u jest z umlałtem, w zabytkach też, a w fajnie o jest z umlałtem. Mam nadzieje że sie przyda!!!!!!!!!

Gość po polsku to twoje dziwne jest

Gość JA RÓWNIEZ POPROSZE
MA BYC TYLKO TO NIC INNEGO MOZE KTOS POMOZE?

Die monatlange Reise zu mener Tante nach Schweiz kann ich die Reise meines Lebens nennen. Nach der Landung in Zuerich hat mich meine Tante in eine kleine Stadt, mitten in der Alpen mitgebracht. Sie wohnt dort seit ein paar Jahren. Dort habe ich meiner Tante geholfen und dafuer konnte ich die schone Aussicht bewundern. In einem Jahr fahre ich aber nach Australien und hoffe auf noch schonere Reise!