Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

nie wzielam kilku pigulek

Polecane posty

Nie wzielam 3 ostanich pigulek Cilestu z 5tego juz opakowania czy po okresie moge zaczac nastepne opakowanie normalnie? czy 3 dni wczesniej? czy bede zabezpieczona po skonczeniu nowego opakowania? wielkie dzieki za odp!!!

Gość drapka
Czekasz do okresu i bierzesz nowe opakowanie w pierwszym dniu wystąpienia miesiączki. Na Twoim miejscu używałabym dodatkowo w pierwszych dwóch tygodniach prezerwatywy, bo nigdy nic nie wiadomo.

z tego co wiem do pelnego zabezpieczenia jest potrzeba 19 tabletek, jesli chcesz wrocic do poprzedniego wystepowania okresu poporstu do kolejnego opakowania dodaj 3 tabletki(bedzie zab). wg mnie obecnie jestes zabezpieczona.

Gość zmieniam na C
z tego co ja wiem jak sie zapomni 1 tab -to trzeba 7 dni na odnowe pelnego zabezpieczenia. ale jak sie zapomni 3 to nie wiem. i wiem tez ze najwazniejsze jest pierwsze 7 tab i ostatnie 7 , jak sie w srodku zapomni to nie ma zbytnio sie co martwic ale jak wlasnie 7pierwszych i z 7 ostatnich to zabezpieczenie jest zmniejszone.

Gość prezent
Nie prawda. Może zacząć brać po 7 dniowej przerwie od przyjęcia ostatniej pigułki (dwa miesiące temu miałam ten sam problem i tak zalecił lekarz), po prostu przesunie Ci się okres.

Gość prezent
tez fakt :D:D