Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesik25

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość agnesik25

moj chłopak jest daleko ode mnie i kiedy przyjechał miałam dni płodne, kochalismy sie w sumie bez gumki a w nakładce na penisa z wypustkami i on miał wytrysk. Pozniej jak sie okazało z tego wyciekło ( myslelilismy ze to moze działac jak gumka). Teraz mam dziwne objawy tzn w sumie jutro powinnam miec okres, ale bardzo bola mnie piersi sa takie nabrzmiałe nie mam tak przy okresie, poza tym skurcze macicy, ogolne osałbienie organizmu od 3 dni stan podgoraczkowy, nie chce mi sie jesc, a dzis miałam straszna awersje na swoje perfumy, było mi słabo i mocne zapachy mi przeszkadzały, poza tym od 3 dni latam czesto do toalety, nei wiem czy mam pecherz przeziebiony czy co, wczoraj 6 razy w nocy, mam zaparcia. Moze juz mam jakies chizy moze toobjawy okresu, zaczynam siemartwic..

Gość możesz być w ciąży

Gość agnesik25
ale te objawy nie sa zbyt wczesne jakna poczatki ciazy? sama juz nie wiem czytam na necie i wydaje mi sie ze za wczesnie. Okres mam co 26 dni , jutro powinien byc własnie ten 26, ale czuje si epo raz pierwszy niepewnie, i jakos tak nieswojo....ech moze juz wyolbrzymiam

Gość możesz być w ciąży
nieważne czy to sa akurat TE objawy, ale kochałaś się w dni płodne i to starczy aby ciąża była prawdopodobna i stąd pewnie twój niepokój

Gość hzm
noo..napisalas, ze kochalas sie w dni plodne i sperma dostala sie do ciebie, wiec to niekoniecznie wyolbrzymianie...

Gość agnesik25
ech stara a głupia, zawsze sie pilnujemy, nie moge brac hormonow tzn tabletek bo zamiast regulowac mi okres powodowaly ze mialam co 14 dni, ginekolog nakazał brac podwojna dawkę, wiec juz ponad poł roku temu odstawiłam. A teraz nas poniosła bezmyslnosc i namietnosc pozniej uzywalismy gumki , albo nie konczył we mnie, ale tez jest przeciez wydzielina która moze miec w sobie plemniki - mam na mysli stosunek przerywany. Jak sobie teraz o tym pomysle to jestem cholernie zła na siebie....

Gość agnesik25
nie wiem czy dostała tylko jak zeszłam z niego miałam okolice pochwy w jego wydzielinie ale "nie w srodku", bo to wyciekło dołem...(tak sadze)

Gość Gosiak 79
Ja mam podobne objawy do ciebie i jestem w ciąży początkowej

Gość agnesik25
poczatkowej tzn w kt tygodniu jestes? i te objawy kiedy u Ciebie sie objawiały?

Gość bellarossa
a co myslicie o tym? miałam tak ze był okres normalny potem 2 dni krwawienia potem okres w 16 dniu cyklu. i po jakis 10 dniach znowu krwawienie takie male no i teraz jest 23 dzien cyklu a okresu nie ma.. zle sie czuje w sumie troche jak przed okresem. mam straszna ocgote na czekolade i słodycze..co chwila biegam do łazienki a ostatnio jak wypiłam pół litra wody to nie mogłam wytrzymac bez łazienki pół godziny.. dosłownie zwijałam sie z bolu.. czy to moze byc ciaza?

Gość weeqw
chyba mozesz kup test i bedziesz miec pewnosc