jabłko 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 czesc ... mam pytanie czy moge być w ciązy gdy kochałam sie z chłpakiem z prezerwatywą w dni niepłodne on zawsze gdy mialo dojsc do spuszczenia wyiagl penisa i spyszczal sie poza mną chcociaz mial prezerwatywe czy jest mozliwosc zajscia w ciąże?? i wogole czy okres moze spozniac sie przez to ze gdy bylam na wkaajc w niemczech to przez zmiane klimatu spoznil mi sie gdy wrocilam do polski to tesh klimat zmieniony czy tesh moze sie spoznic przez to ? wiem ze duzo osob o to pyta .. ale prosze odpiszcze to naprawde dla mnie bardzo ważne dziękuje :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziecinko Napisano Wrzesień 12, 2006 Ile ty masz latek,bo twoja pisownia daje wiele do myslenia:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 19 jush .. jestem wielkim stresie jush niehhce mi sie pisac jakos dokladnie prosze odpiszcie normalnie dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmieniam na C Napisano Wrzesień 12, 2006 jakby przez stosunek z prezerwatywa mozna bylo zachodzic w ciaze to by co druga z brzuchem latala...... owszem nie ma 100%pewnosci -ale to wynika jak pekla prezerwatywa itp a jezeli uzywacie prawidlowo bez pekniecia itp to nie ma co sie stresowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 dzięki jush mi lepiej mozecie jeszcze pisac pozdro:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajo Napisano Wrzesień 12, 2006 ej przestań pisać "jush" bo to jest denerwujące. Jesteś Polką, to pisz już....oszczędzisz czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach