Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiabelka

ile czasu czekac na okres po odstawieniu tabsow?

Polecane posty

Gość misiabelka

w sierpniu odstawilam tabsy, bo watraba mi juz nie dawala zyc. okres mialam 5 zeszlego miesiaca. i sie zastanawiam ile mam czekac na nastepny okres po odstawieniu. zaczynam sie denerwowac, bo minal tydzien a tu nic... mam wszystkie objawy: bolacy brzuch, krzyz itd. ale naczytalam sie na tym forum, ze czasami moga byc to objawy ciazy :( juz sama nie wiem. w ciagu tego miesiaca kochalam sie z moim chlopakiem stosujac gumki, ktore nie pekly, co daje mi do myslenia, ze to jednak nie ciaza. ile czekalyscie na okres po odstawieniu? ciekawa jestem jak to bylo u was. Pozdr!

Gość ja czekalam
na okres najdluzej 65 dni :(( skonczylo sie na wywolywaniu bralam tabsy 3 lata pierwszy okres po tabsach dostalam normalnie po 28 dniach , nastepny po 65 , a potem roznie od 24 do 34. ale kazdy organizm jest inny

Gość fgggfhjmm
nie pociesz cie ja 84dni, wywołany hormonami

Gość fgggfhjmm
idz po 50 dniach do gina i tyle

Gość aga86
ja tabletki odstawilam w lipcu okres mialam normalny az do pazdziernika dokladnie 17 w listopadzie nei dostalam robilam tasy ale wychodzily negatywnie az okres dostalam ale dopiero w polowie grudnia. bo tabletkach tak jest moze ci sie on spoznic az do 3 miesiecy to wina hormonow. kja wlasnie zrobilam pol roczna przerwe i teraz myle zaczac brac od nowa

Gość yttjggfg
moge sie wtracic?? jesli nie musisz, masz inne opcje, nie bierz ich znowu, sama widzisz jak rozwaliły ci cykl i organizm... jesli juz chcesz brac to bardzo mocno przypatruj sie swojemu organizmowi, rób wszystkie badania, poziomu hormonów też i nie dawaj sie gin którzy mineli sie z powołaniem i mówia o tym jak łatwa i bezproplemowa jest ta metoda

Gość hgfhfghfgh
http: //s4.bitefight.pl/c.php?uid=98625