Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nico1982

jak poderwać kobiete sukcesu?

Polecane posty

Gość nico1982

witajcie Chciałbym się dowiedzieć od bardziej doświadczonych ode mnie w jaki sposób (czym można zaimponować) Kobiecie sukcesu? takiej przykładowo dyrektorce hotelu (przed 30-tką), czy też innej która wiedzie wysoko usytuwany styl życia.Np .czasami widać piękną kobiete w świetnym samochodzie ... jak taką rozkochać w sobie ?Jak do niej dotrzeć ... dajcie pare przemyślanych przykładów:)

Gość pierwsza naiwna
no podstawowa sprawa to to, czy sama na to zapreacowala, czy ktoś ją wkręcil na t stanowisko a ona teraz tylko "placi mu"w naturze za swoją pozycję jak to jzu bedziesz wiedzial to daj znac 🖐️

Gość aeeee
Propunuję popracować na początek na poprawnością językową. "Wysoko ustytuowanym stylem życia" na pewno jej nie zaimponujesz. I w ogóle nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości. Takiej kobiecie trzeba czymś mocno zaimponować. No i żyć na jej poziomie.

Gość bzykanie...
musisz reprezentować sie równie wysoko jak ona...nie możesz postawić jej kawy na spółkę...niestety forsa ciągnie do forsy-jesteś przeciętniakiem nie da rady..chyba ,ze chcesz aby zapłaciła ci za sex..parę nr i pa kłamie..poleca sprzeciwy..he,he spróbuj przyznasz mi racje..to nie są naiwne panny

Gość pierwsza naiwna
no jakbyś poszedł w politykę..to ..może...ale wiesz nie ma gwarancji

Gość nico1982
Nie myślcie sobie ,że jestem szarą myszką...skoro mierze siły na zamiary:)) Mam dom , 2 fakultety, znudziło mi się poprostu bycie z kobietami które ciągle narzekają na brak kasy , na brak perspektyw w polsce itd. Chciałbym zacząć inne życie i otworzyć się na nowe horyzonty jakie daje związek , bądź bynajmniej przyjaźń (na początek) z Kobietą/ami które własną inwencją stały się bogate.To nie jest typowe podejście "tulipana", tylko poprostu otworzenie nowych możliwości . Co do mojego błędu, dziękuje za zwrócenie uwagi jednakże nie da się już tego poprawić.

Gość pierwsza naiwna
kazy z nas dostaje w zyciu to, co ma dostać - kombinuj maly, moze któras się zakocha albo co ...:o:D

Gość a spadek może być

Gość nico1982
coz chyba nikt nie zapoda ciekawego sposobu na podryw