Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black Angels

Czy to oszust jak poznać????

Polecane posty

Czekam na pożyczkę...spisałam umowę i przelew niby był zrobiony w piątek ranoz tym,że do tej pory tych pieniędzy nie mam na koncie a jak dziś dzwoniłam to odebrała siostra tego znajomego i powiedziała,żę musiał pilnie wyjechać i nie wie kiedy wróci...:(..Dziwne.Podejrzewam,że nie wpłacił kasy a teraz mnie spławia...Myślicie,że mnie oszukał??? Po drugie mam pytanie jeszcze takie.Podobno można uzyskać pożyczkę w pewnej firmie gdzie nie trzeba mieć zaświadczeń o dochodach.Zgłosiłam się i niby mogę wziać 2000zł ale muszę za rozpatrzenie wniosku 30zł wpłacić...Wierzyć w to,czy to kolejne naciąganie???

Gość na mój też..
To drugie też jest podejrzane...

Gość pamietaj nkt nic nie daje
za darmo. Zwłaszcza obcy ludzie.

black angels w w firmie pozyczkowej provident dadza ci bez prolemu np sciemnisz ze szukasz rpacy albo potrzebujesz na to i na to. ale taka prawda ze jak pozyczysz 2000 to kaza ci oddac 4000

Gość provident do bani
moja koleżanka brała w prowidencie 3000 zł musiała oddać 5800 zł do bani z taką pożyczką....

Gość provident do bani
oszuści

Idź do banku lub do SKOKu. Nigdy nie bierz pozyczki w jakiś dziwnych \"centrach kredytowych\" lub \"szybkich gotówkach\" :O

prowident jest do bani. ale autorka mowi ze potrzebuje bardzo kasy a oni wlasnie na takich ludziach zeruja.

No właśnie bronię się przed Providentem jak tylko ogę..poza tym tam są raty tygodniowe! Nie mam też zaświadczenia o dochodach bo od 1,5 miesiąca mam nową pracę.. :(

hmm to raczej w zadnym banku ci nie dadza:( pozycz moze od kogos z rodziny albo znajomego