Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Chroniczne niewyspanie...

Polecane posty

jakos tak od paru dni mam problemy ze snem...mimo,ze cpam 2 tabletki ziolowe na uspokojenie pozno zasypiam:O 3 dni spalam po 6 godzin(powinnam min.8) a 2 ostatnie 5..:O wczoraj zasnelam dosc wczesnie,ale obudzilam sie po 4 godzinach, potem zasnelam po godzinie,znow sie obudzilam za godzine:O gdy juz zapadlam w glebszy sen po 20min.obudzil mnie telefon i mialam nieprzyjemną rozmowę co sprawilo,ze nawet kolejna uspokajajaca tabletka nie pomogla..teraz jestem senna...mocne kawy nic nie dzialają na mnie:o a o 24jade 11godzin glosnynm,zasyfionym pociagiem w ciasnym 8osobowym przedziale...:o i do tego dojdzie lek przed jakas holotą i glosne gadanie wypoczetych znajomych:O macie jakies rady by tam zasnac: O dodam ,ze nie moge usnac nawet w samochodzie czy autokarze....... :P piszcie

oj to ja mam na odwrót ciagle jestem śpiąca, śpię o d8-10 godzin , wysypiam się i nie przeszkadzają mi warunki kiedy naprawde chce mi się spać usnęłabym na stojąco :D więc może to nerwowy tryb życia, stresy, zmęczenie a raczej przemęczenie, jesień? postaraj się zrelaksować przed spaniem kąpiel z olejkiem, nastrojowa muzyka, jakieś zioła nasenne albo kalms...powodzenia

dodam że ja dopiero jestem nerwowa...:O ale śpię jak suseł..

albo moze teraz sie zdrzemne....ale kurde nie wiem jak ja w tym pociaguu wytrzymam...:O moze jakies piwo pare godzin przed podrozą(choc na co dizne ejstem abstynentką)

może przestań myśleć o tym, że nie możesz zasnąć, to ci przejdzie. Czasem tak bywa :)

albo to ten stres przed podroza...jakos nigdy 11 godzin zwqyklym pociagiem nie jechalam itd..w kazdym razie czulam sie w poludie senna ,wzielam lek na spanie i kij....:O tylko cholernie kreci mi sie w glowie...

Gość ejjejejej
aj masz to ze stressu..wiadomo wycieczka ,strach ajk to bedzie w samym pociagu rowniez no i ajk cie przyjmie otoczenie,z ktorym z tego co kiedys czytalam nie jestes tak zgrana...

taaa,,,w kazdym razie mimo,ze pije hektolitry mocnej herbaty jestem slaba,boli mnie jakby serce i wogole do d... nie wiem jak ja to zniose:P :O

Gość może idź do lekarza

dzis juz nie pojde:P ale jak wroce...zeby mi psychotropy zapisala,od ktorych raz dwa sie uzaleznie znajac mą sklonnosc do tych spraw:O

Gość o nieeeeeeeeeeeee
a ty znowu o tym wyjezdzie pociągiem 11h ;D:D:D:D:D:D hahaahaha juz tego czytac nie moge CO TY JAKAS KSIEZNICZKA??????????? czemu tak przezywasz :O

ano wiesz moze i nadwrazliwa jestem:p jak bys tydzien po pare godzin nie dosypiala/nie dosypial to nie wiem czy by taka podroz byla rpzyjmna ..ale jakos dam rade...najwyzej pokaze im swoj upiorny charakterek gdy bedą nadmiernie gadac itd... :classic_cool:

Gość zgadzam sie z powyzszym

Gość zgadzam sie z powyzszym
tzn. z o nieeeeeeeee

Gość o nieeeeeeeeeeeee
ale ty juz ktorys raz piszesz o tym wyjezdzie, niedawno marudzilas na temat pociagów, jak ty sie tam wyspisz, ze tyle ludzi bedzie, ze taki syf :O cholera trzeba było nie jechac na wycieczke a nie zamiast sie cieszyc to ksiezniczce teraz nic nie pasuje :O ja bym z chęcią pojechala gdybym mogła .... kiedys jechalam poiągiem 12 godzin z klasą - wrazenia super!!!!!!

Gość coz no moge ci powiedziec
dziewczyno ty niestety masz nerwice!!!!!!:O stresujesz sie byle czym bez powodu(wynika to z twego nadwrazliwego charakteru) i do tego nie mozesz spac..radze ci wizyte u lekarza by dal jakies leki nasenne ale lzejsze bo jesli masz sklonnosc do uzaleznien, i z tego co czytalem po tatusiu co lubi maryche jarac, to latwo mozesz sie uzaleznic niestety... a twe zmeczenie to wg mnie kumulacja stresu przed podrozą, niewyspania i zmiany pogody...jutro jak bedziecie caly dzien lazic to zasniesz jak niemowle :) wiec glowa do gory i nie pozwl by twe nerwy wziely gore nad tobą...a co do znajomych to nie sadze,ze im sie bedzie chcialo tak calą noc imprezowac...zresztą jak jestes zmeczona latwo zasniesz...:P