nusia-21 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 dziewczynki kiedy dokladnie sa dni NIE plodne??? ja planowo powinnam dostac okres dzis albo jutro ale napewno nie dostane bo mialam ostatnio troche zmartwien co napewno opozni okres a poza tym nic mnie jeszcze nie boli, wczoraj uznalam ze nie moge zajsc w ciaze bo mam dni nie plodne i kochalam sie ze swoim chlopakiem bez zadnego zabezpieczenia i skonczyl we mnie........ czy mam powody zeby sie martwic ze zajde w ciaze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa z mlekiem 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 www.google.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzzzzzzzzzzzzzz Napisano Wrzesień 13, 2006 http://www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=1048&poddzial=Kalkulator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nusia-21 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 czyli mam sie nie martwic......? pytam bo moja znajoma zaszla w ciaze choc miala dni nieplodne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19 latka Napisano Wrzesień 13, 2006 napewno albo zle obliczyla zdarza sie ale jak sa NIE plodne to sie nie zajdzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 w dni niepłodne nie można zajść w ciaże:o niepłodne to niepłodne....można co najwyżej źle obliczyć dni niepłodne lub także zajść w czasie okresu nie biorąc pod uwagę że kobiety z krótkimi cyklami mogą być wtedy płodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach