Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjadywacz chleba

pytanie do młodych kobiet - czy znajomość z 35 latkiem potraktowałybyście serio?

Polecane posty

Gość zjadywacz chleba

Jestem w związku z 21 letnią kobietą, myślę o niej poważnie, ale czy ona nie ma jeszcze w głowie zabaw, imprez, czy chce juz się ustatkować? Czy jest ze mna po to by być??

Gość naga prawda nie zawsze jest pi
jest z tobą dlatego, że jesteś już ustawiony. Ni będziesz musiał spłacać kredytu za mieszkanie czy samochód, bo zapewne juz to masz, więc więcej kasy możesz przeznaczyć na nią

Ale brednie :O Ja sądzę, że to zależy od jej dojrzałości - od tego jak myśli o życiu. Ja uważam, że takie związki (tak do 15 lat różnicy) są naprawdę ciekawe i ogólnie nieźle funkcjonują, może dlatego, że w takiej atmosferze się wychowałam. Młoda kobieta mobilizuje do tego, aby szybko nie dziadzieć:P a dojrzały mężczyzna sprawa, że szybciej dorastać, rozkwita. Ja na pewno potraktowałym serio - a mam o rok więcej od niej. Powodzenia.

tak, tak sa piękne i niezwykle przyszłosciowe :) za 20 lat - ona 40, on 55 :) No suuuper

Gość zjadaczka chleba
ja mam 23 lata on też 35 :), i traktujemy siebie na serio. Oboje pracujemy, więc nikt niczego nie może zarzucić, a nawet jeśli, to mamy to gdzieś:)

Gość płaczka
jak ma 22 lata to tylko na kase. zapłacisz za jej studia, zafundujesz kareire - chyba ze duze beztalencie bedzie - to ciezko bedzie trzeba bedzie wyrzuca kasety juz nagrane:P taka to i w 34 bedzie leciec na kase. Gwałcic facetów aby miec kogos i by ja utryzmywał. Takze uwazaj:) jak szukała oparcia to i na starosc oparcie (kasa) bedzie dla niej jedynym wyznacznikiem:)

Gość prezent
Potraktowałabym serio :D Ja mam 23 lata, on 40, w grudniu ślub ;)

Gość prezent
co?? :O

Gość prezent
Dlatego, ze ma 40 lat? Czy dlatego, że bierzemy ślub? ;)

jak sie kocha to się mysli powaznie - w stylu z tym facetem chcę się zestarzeć. Przemierzyć wszytskie drogi życia:) Ja osobiscie w takie coś 22 i 34 nie wierzę. ona leci w 90% an kasę i pozycje. Młoda i niedojrzała. On nawte tak do niej mówi mała. Nie dziwie się. Głupie to takie, zdania nie ma, rozwrzeszczane jak dzieciak 5 letni itp. ale w takie coś jak 25 i więcej ona i on więcej od niej tak:) bardziej w to wierzę, niz w takie młode a głupie co zostają takim nawet w iwkeu 34 i 37 lat:)

chyba fizjologa męska czy damska to nie Twoja mocna strona. A argument jest tak wyświechtany, że aż mało przekonujący. Tak znaczy spadek poziom testosteronu u mężczyzn (aby już nijak nie być zdolnym) ma z reguły miejsce między 45-70 r.ż, więc spójrz nagórną granicę i wierz mi, głupoty gadasz:O

Gość prezent
Jesteśmy ze sobą prawie 3 lata więc zauroczenie minęło ;) A co w nim widze? Odpowiedzialność, ciepło, daje mi poczucie bezpieczeństwa i ma duuużo innych zalet ;) Wady tez ma oczywiście :P

Gość zjadywacz chleba
:D Ten zrgument z kasą to jakiś idiotyzm, ona łącznie ze swoim stypendiu i dorabaniem ma tyle co ja :D:D

daje poczucie bezpieczeństwa :) :D I wszystko jasne :D

Gość prezent
Angel 🖐️ :D Poczucie bezpieczeństwa nie mylić z kasą ;) Zarabiamy tyle samo, swoje mieszkanie miałam zanim go poznałam ;) Jeszcze jakieś pytania?

Gość prezent
Kawa do odważnych świat należy :P:P ;) 🌻

nie, no skąd :D tożto nekrofilia... :O A mówisz do niego tatto?

cechy faceta np romantyzm, czy mądrość czy własnie dialog pozostają nawet jak ma 35 a potem 37 czy 39 lat i 40;) Cechy zostaja, a to one sprawiają ze kochamy:) zatem co tu ma metryka:)

Gość prezent
No pewnie, że jest :D Za nim zaczęłam się spotykać mówiłam koleżankom, że chciałabym, aby moj przyszly mąż w jego wieku tak wyglądał i tak się trzymał :P:P