Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieluszka

czy kos kupuje pieluchy z lidla

Polecane posty

Gość pieluszka

slyszalam ze sa dobre..ale jak nie wiem ile kosztuja, czy oplaca sie kupowac? bo np. dada biedronkowa kiedys byla w duzych paczkach i sie bardzo oplacala a teraz lipa-male i drogie -wychodza podobnie cenowo jak te firmowe.wiec zastanawiam sie nad lidlowymi (chyba cien?) aha, rossmanowskie tez sa spoko, ale chcialabym porownac troche rozne rodzaje. z gory dzieki za odpowiedzi!

JA KUPUJĘ, DUŻE PACZKI WYCHODZĄ TANIO, OK. 30 ZŁ, NIE POWIEM CI NIESTETY ILETO ZA SZTUKE BO NIE PAMIETAM ILE W PACZCE 44?. SORRY ZA CAPS W PRACY JESTEM :d

Ja kupuję bo są bardzo dobre, rozmiar 4-9 kg kosztuje chyba 7 zł za 16 sztuk, a większy 7 zł za 14 sztuk

Witaj... Ja równiez kupuję w Lidlu pieluszki, i jestem z nich bardzo zadowolona...:D ...Cien air comfort- junior...rozmiar 5 waga 11-25kg. W paczce jest 44 szt. i kosztują 30zł.. Są podobne jak Pampersy, nie przeciekają, maja pasek zużycia... Polecam...

Ja też kupuję Cienie, jak dla mnie są lepsze od Biedronkowskich Dada. Cenowo wychodzą tak samo, tyle że w opakowaniu jest więcej sztuk.