Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona21chce sexu

Dłuzej tak nie wytrzymam !!!!!!Chce orgazmu!!!

Polecane posty

Gość ona21chce sexu

Jestem z facetem 1,5 roku . Kazda znajoma mi go zazdrosci- fakt jest zajebiscie przystojny ale sex - brak słow. 3 ruchy i koniec, myslałam ze to sie zmieni ale mineło juz 1,5 roku.Tera jak mnie dotyka i probuje piescic, całowac to cos mi sie dzieje i jakos sie wykrecam . Wole sie juz sama zadowalac. Chce poczuc siłe sexu , ta rozkosz!!! Kto mi pomoze ????????????

Gość zalamana smutna
Porozmawiaj z nim, powiedz ze chcesz dłużej. Jak bedziecie sie kochac, gdy bedzie zblizal sie do konca powiedz z usmiechem "skarbie jak chce jeszcze" :) swoje droga,ja z moim eks nie moglam osiagnac orgazmu,mialam go sporadycznie, zarzucal mi ze mam z tym problemy ze to moja wina...choc bywalo ze z moim pierwszym facetem mialam go po 5 razy pod rzad...wniosek z tego taki ze faceci dbaja tylko o swoje tyłki, a jesli kobieta nie jest zaspokojona to nigy nie widza w tym swojego braku starania...

Gość Montypython
Chcesz o tym porozmawiać czy to zrobić????:D:D:D:D

Gość ona21chcesexu
coraz czesciej mysle o zdradzie!!! a rozmow to ja na ten temat z nim miałam tysiace ale to sie na nic nie zdało. montypython - chcesz mi pokazac jak wyglada prawdziwy sex ??

Gość jacek macholski
znajdz prawdziwego faceta a nie zmanierowana ciote

Gość obiektywnie stwierdzam
pewnie to jakiś wymuskony metroseksualista dla którego najwazniejsza jest własna osoba

Gość tomek00076
Do: ona21chce sexu Moge pomóc! Powaznie. Prosze o kontakt. Mam 29 lat i wprawe w tej dziedzine. tomek00076@tlen.pl

Gość ona21chcesexu
do bezzebna ja go moge przed sexem 2 razy doprowadzic do orgazmu ustami ale to nic nie pomaga !!!Chyba z nim cos nie tak

Gość sties
usta sa do pokarmu, nie do sexu !!!

młodzi faceci zwykle szybko dochodzą, jeśli to z wiekiem i doświadczeniem ni przjdzi to może faktycznie coś jest tak:( ale to da się leczyć, tlyko seksuolog poytrzebny:)

Gość ona21chcesexu
do obiektywnie stwierdzam A tu sie mylisz, wcale nie jest metroseksualny :P gdyby tylko ten sex był taki jak trzeba to byłabym najszczesliwsza na swiecie ale niestety tak nie jest :(

Gość ona21chcesexu
bezzebna On wcale nie jest taki młody ma juz 26 lat, mowił ze z wczesniejszymi kobietami nie miał takich problemow, ludzie co jest nie tak :D

Gość obiektywnie stwierdzam
kobieto ten facet skupia się na tobie jest egoistą i egocentrykiem nie rozumiesz jego przyjemnosc jest najwazniejsza

Gość DJ X
widze to tak. facet nadrabia urodą swój brak zdolności robienia przyjemności 1,5 roku i kończy w tak szybkim tempie ?!!! współczje i Tobie i jemu, ale osobiście uważam ze albo to jest jego tragedia, albo ma ptaka tak czułego, ze konczy zanim ptak będzie gotów ;) a w tekst ze z innymi dziewczynami było ok to chyba jest naciągane, albo pogadaj z jego ex.

Gość sgs4wt43
nie zgodzę się z twierdzeniem że dla każdego faceta liczy sie tylko on sam ja z poprzednim prawie nie miałam orgazmów i on bardzo to przeżywał, całą winę zrzucając na siebie chociaż znam takiego który mówi że gdyby kobieta nie miała z nim orgazmu to jest jej wina a nie jego, ale mówi też że gdyby z kobietą nie miał orgazmu to też jej wina on akurat uważa że zawsze wszystko wina kobiety