Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm

Która z was chciała by mieć takiego chłopaka?

Polecane posty

Który studiuje na państwowych studiach dziennych. Studia i nauka w domu zabierają mu bardzo dużo czasu. Poza tym trochę uczy się języków obcych. Prawie wcale nie słucha muzyki, ewentualnie tylko przy okazji jazdy samochodem lub zmywania naczyń. Nie zna się więc na muzyce. Prawie nie ogląda telewizji(bo nie ma w niej niczego ciekawego), nie śledzi informacji (bo kiedyś to robił i od ogldania Leppera bolał go brzuch). Filmy na dvd ogląda niezmiernie rzadko i nie zna większości filmów. Do kina kiedyś trochę chodził ale ostatnio nie chodzi, podobnie z teatrem. Ewentualny wolny czas spędza w domu. Ma tylko dwóch kolegów. Jednego na studiach, z którym widuje się podczas zajęć i drugiego, z którym spotyka się od przypadku do przypadku. Nie prowadzi więc zdecydowanie intensywnego życia toważyskiego. Poza tym interesuje się otaczającym światem. Czyta różne ciekawostki w internecie, czasami ale dość rzadko jakieś książki na dziwne tematy, takie jak sekty, więziennictwo, zamach na World Trade Center, strukura funkcjonowania dworu Sułtana (harem, eunuchowie), Wojna Polsko-Ruska Doroty Masłowskiej-mówiąc krótko taka mieszanka. Poza tym najbardziej interesuje się techniką, komputerami. Ciągle instaluje coś i deinstaluje w komputerze. Kiedy w domu zepsuje się magnetowid, odkurzacz, robot kuchenny, żelasko, czajnik, radio-magnetofon, to ochoczo zabiera się do majsterkowania, najczęściej z sukcesem. Poza tym podobno jest dowcipny. Ale żadko to wychodzi na jaw, bo dowcipkuje śmiało głównie w gronie najbliższych. Bywa pesymistą. Ale jak sytuacja tego wymaga, umie zachować zimną krew.

Gość temat bez sensu

czemu bez sensu?

Gość hajnalka
Fajny facet - ja bym chciala:)

Gość ale mam nadzieje
ze nie robi takich bledow ortograficznych jak ty??

Gość ona../
Będą z nieo ludzie:)Bardzo fajny opis, prawdopodobnie pisany przez owego jegomościa, ktorego charakterystyka jest powyzej:)Jak znajdzie fajna dziewczyne ,trafi na tę jedyną to zawsze znajdzie miejsce i dla niej w swoim zyciu:)

popełniłęm tylko dwa błędy towarzyskiego i rzadko, no cóż takie błędy jak narazie popełnia ale może kiedyś przestanie:)

Gość algdpodgpo
i żelasko :)

Gość egzorcystaa
może chciałabym miec takiego kolege czy przyjaciela , ale nie chłopaka; zbyt zamkniety w sobie się wydaje , za mało chętny do gadki szmatki , wygłupów - tego , co sprawia , że życie jest zabawniejsze; po prostu bym sie zanudziła z takim

Gość hajnalka
Ja lubię facetow, ktorzy potrafia sami ciekawie spedzic czas. Bez imprez itp. I lubie pesymistow;)

Gość hajnalka
Oczywiscie gusta są różne.

ale żelasko jest poprawnie!!!:)

Gość abecadło
taki normalny

Gość gramatik
"żelazko" się pisze jednak... Dla mnie osobiście to nudy na pudy, a jak kolo nie słucha muzy, poza radiem do zmywania (czy coś w ten deseń), to już dziwak do kwadratu - sorki. Dziwne książki spoko, ale reszta trochę nie tego... no jakby to ująć, co ja bym niby miała z takim gościem robić? Wspólnie zmywać?

dodam, że choć bardzo rzadko, bo tylko jakieś dwa, trzy razy w roku ale chętnie bywam np w jakimś klubie, dyskotece, tańczę, jak trzeba to też piję alkohol i to nawet w większych ilościach ale robię to tylko właśnie z jakiejś okazji, jak jestem na jakiejś imprezie, piję tylko z innymi, nigdy sam i nie lubię czuć działania na sobie alkoholu tak nie od święta. np w domu to tylko trochę mogę się napić np wina do jedzenia nigdy nie paliłem i nie próbowałem narkotyków ale jak ktoś pali to mi bardzo nie przeszkadza ( w towarzystwie, bo w domu no to jednak nie zgodziłbym się)

racja jednak żelazko ale Microsoft Word 2003 mi tego cham jeden nie poprawił ;)

Gość czyli co
dziewczyny szukasz? I stąd ta autoreklama? :P

Gość hajnalka
Moze masz pirata? :P

Gość bardzo bardzo
fajny chłopka, ideał :)...szukasz kogoś? a jak z wygladem?

chciałbym mieć dziewczynę ale to dla mnie trudne, żeby ją znaleźć co do wyglądu, hm jestem na pewno wysoki a podobno przystojny , nie ejstm jednak zbyt wysportowany, ani umięśniony, ale to można ponoć zmienić

:)

Gość arizona arizona alles klar
Ja bym nie chciała takiego faceta , bo wygląda mi on na ponuraka. Może i ma jakiś tam dowcip , ale wygląda mi na to , że jest powazny , poprawny. Na pewno są amarotki takiego rodzaju facetów , ale ja do nich nie należę. Podstawa to poczucie humoru - ogromne poczucie humoru. Żeby można się było z takim bawić i wygłupiać , a nie siedzieć na krześle i oglądać filmy o owadach

Gość A ja mam poodobnego chlopaka
ai coraz bardziej doskwiera mi to ze nie umiem z nim szalec bawic sie smiac jak jestesmy razem tylko powaga ciagla, a tchorze zeby go zostawic bo boje sie samotosci, bojesie ze go skrzywdze, poczekam troche moze czas sam wszystko roziwiaze :(

Ja mysle ze wiele jest takich dziewczyn na tym swiecie dla ktorych bedziesz wymarzona partia. A powiedz mi jakie sa twoje oczekiwania wobec kobiet, jaki jest twoj ideal?

Gość bardzo bardzo
autorze, wcale nie musisz pracowac nad sylwetka.Nie wiem skad ta moda na umiesnione ciala, mowie powaznie....a dlaczego "trudne" wydaje Ci sie znalezienie dziewczyny?Niesmialosc.W ogole skad jestes:)

Gość bardzo bardzo
mysle, ze ludzie powinni sie dibierac wg temperamentu, osobowsoci...ja nie chodze na imprezy , malopije( jesli w ogole, czasem w samotnosci;), wiec uchodze za osobe nudna ale tez nie wyobrzama sobie wizac sie z wlasnie moim przeciwstawienstwem.Znam wiele dziewczyn podobnych, serio...

Gość Sylwiette
Ma swoje zainteresowania to dobrze, ale pytanie czy te zainteresowania zamykają się jedynie w domu?! Czy sprawia mu przyjemnosc aktywne spędzanie czasu, wypady za miasto, wycieczki, sport czy nawet zwykle spacerowanie? czy tylko monitor i ksiązki.?! Mi wygląda na typowego domatora. Są gusta i gusciki.. Ja osobiscie wolalabym faceta z ktorym mozna pojezdzic na rowerze, rolkach, pojsc na basen, wybrac sie na wycieczki w gory..pojezdzic na snowboardzie.. Bo co mi po tym,ze on by byl zatopiony w ksiązkach? Chyba niewiele..

ja też nie chodzę na imprezy i mało piję; świat nie dzieli się na amatorów popijawek i na porządnych obywateli , bo są tez osoby , które po prostu lubią się pośmiac , lubią robić psikusy - niekoniecznie pod wpływem alkoholu i niekoniecznie w tłumie ludzi moim zdaniem , kolego , dobierzesz się z taką dziewczyną , która jest dość samodzielna , ma silną osobowość , jest w ruchu i potrzeba jej takiego gościa , który nie będzie robił wybuchów w domu , tylko da jej poczucie spokoju; taki , z którym będzie można pomilczeć

Gość Sylwiette
nie chodzi o to czy jest imprezowiczem! chodzi o to czy jest aktywny... ;)

otóż to , zgadzam się z sylwiette