Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki25

38 tydz,ciąży i ból jak na miesiączkę!!!

Polecane posty

Gość miki25

cześc dziewczyny jestm pod koniec 38 tyg.ciąży i często brzuch mnie pobolewa jak bym miała okres dostac, to nie są żadne skurcze tylko taki jednolity ciągły ból , czy któras z Was tak miała ? a może to zwiastun zbliżającego sie porodu? dziękuję za odpowiedzi

Gość ja tak mialam
i to byl wlasnie poczatek porodu!

Gość zaczyna sie
ale jak się zacznie na dobre to nie przestanie,zdrowego bobo życzę

Gość miki25
tylko ja tak już miałam kilka nocy z rzędu a skurczy nie ma nic a nic, jutro ide na wizyte może coś się zaczyna dziać? kurcze czy to zawsze musza być skurcze?

Gość mamuna
skurcze przepowiadające, w każdej chwili moga się zacząć właściwe, bąź czujna bo czasem jest niewiele oznak początku porodu

Gość miki25
tylko skąd mam wiedziec że to się już zaczęło, zaczynam panikować i sama nie wiem co robić? może to dlatego, że brzuch się opuszcza tłumaczę sobie to na różne sposoby, bo jeszcze 2 tyg.czasu i pęcherz nie pękł ani czop tez nie wyszedłi skąd wiedzieć że to już czas?

Gość jesli o to biega
czekaj,jesli sie zaczelo zacznie się nasilac,bedzie mocniej boleć,poczekaj a potem udaj sie do gina

Gość babe 25
ja mam termin na 25 i czuję dokładnie taki sam ból od 3 dni ale mój lekarz powiedział że to jeszcze, mam miękką szyjkę, ale nie ma skórczy. zalecił tylko żeby zrezygnowa z wszelkiego wysiłku nawet zakupów

Gość moim zdaniem ten ból
to właśnie zmiany w szyjce, która przygotowuje się powolutku do rozwarcia Trzymam kciuki za Was i Wasze maleństwa!

Gość o kurczeweeee
jestem w 29 tygodniou i tez od s dni czuje taki ból:( jak na okres, szczegolnie w nocy, muszę spać skulona, chyba jeszcze nie będę rodzić coooo??????????:):):):):)

Gość babe 25
nie stresuj się, na bank wszystko dobrze tylko może daruj sobie ciężary i bzykanie! ten ból jest raczej stały, a przed porodem to chyba czuje się konkretne skórcze co jakiś czas pozdrawiam

Ja też już jestem w 38 tygodniu i mam takie bóle. Lekarz powiedział mi, że to ormale i nie ma się czym przejmować. Oczywiście powinnaś skonsultować to z lekarzem bo takie babskie gadaniejest nic nie warte, każdy inaczej wszystko odczuwa. Życzę Ci zdrowego bobasa i szybkiego porodu:) Pozdrawiam!!!!