Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malou_80

Znaleziono we Wrocławiu sunię

Polecane posty

Gość malou_80

na Trzemeskiej (obok Domaru ).Prawdopodobnie czekała tam na włascicieli przez 2 dni. Ma ok1-1,5 roku, jest średniej wielkości w biało-rude łatki, przerażona ale bardzo grzeczna,czyściutka i zadbana.W prawym uszku ma tatuaż.Jeżeli ktoś może pomóc prosze o info na maila, prześle fotki

Nie do Weterynarza , ale do Zwiazku kynologicznego.W którym uchu ma tatuaz i jaki?

wyślij mi fotki z opisu ciężko zalapać czy to rasowy pies jeżeli ustalimy rasę , wystarczy zadzwonić do ZK i poprosić o namiary na hodowlę możliwe też , że to tatu ze schroniska podaj koniecznie wzór tatuażu

Tatuaz może być ze schroniska , ZK , PKPR . KOniecznie zadzwon do schroniska i zpaytaj , czy ktos nie szuka. Aha , może ogłoszenie w wyborczej?

Gość malou_80
Tatuaż w uszku to pionowo połączone SS . W wyborczej wkrótce ukaże sie ogłoszenie, w necie juz są, do schroniska też zgłosiliśmy...niestety żadnego odzewu. Byłam z psiną wczoraj u weta i stwierdził, ze wszystko ok, tyle ze jest przestraszona .Zauważyłam ze bardzo przyjażnie reaguje na dzieci...kurcze wydaje nam sie ze ktoś bez serca ją poprostu wyrzucił...:(:(:(... poniżej fotka http://ogloszenia.4lapy.info/L-ogloszenia/wiecej-17343.html

Gość malou_80
kurcze nie wkleiło sie ...spróbuje inaczej

Gość sprobuj z enterem po linku
i zapamietaj to na cale zycie

Gość malou_80
dzięki wielkie

Gość ogloszenie jest
Ale fotki nie widac .Sluchaj a co zrobisz jesli nikt sie nie zglosi? Zatrzymasz suczke?

Gość malou_80
w następnym linku już fotka jest....Strasznie bym chciała ją zatrzymać, jest tego warta, ale mam już psine.....

Gość ogloszenie jest
Juz widze fotke. Smutne ze ktos takiego psiaka wygonil. Ja mimo tego ze tez mam psiaka , nie oddalabym jej juz...

Gość malou_80
boje sie ze jak zostanie sama z moim psiurem,to nie bedzie za dobrze....bo oprócz niej jest jeszcze labek "troche niewyżyty"....jednak póki co jestem w domu i wszystko pod kontrolą :)

Gość renia z pola
daj ogloszenie na forum gazeta.pl wroclaw

Gość malou_80
chciałam wam wszystkim powiedziec ze sunia znalazła juz nowy domek...ma teraz 2 kocich współlokatorów :) juz sie za nią stęskniliśmy :(:(: Dziekuje za pomoc .. pozdrawiam

Gość śliczna jest
ja chcę mieć psa :-( Ale nie będę mieć bo by bidak sam w domu siedział :-(