Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość botekkkkk

Zamszowe botki- do czego mozna je nosić????

Polecane posty

Gość botekkkkk

Wiem, że modne są oficerki, ale mi się na jesień marza takie zamszowe botki, na płaskiej podeszwie. Wydaje mi się, że będą dobrze wyglądać do spódnic (głównie szerokich i dużych) no i do spodni. Tyle, że tutaj nie jestem pewna, bo ja nie lubię zwyczaju wkładania spodni do środka, w buty....

Gość ked
ale przy marszczonych butach praktycznie tylko tak można chodzić. No chyba, że zdecydujesz się na jakieś spodnie szerokie na dole i wtedy ukryjesz marszczenia w nich - ale czy warto??? Teraz trendy będą-są rurki... No chyba że trafisz gdzieś jakieś spodnie 3/4 czy 7/8 któe będą idealnie pasować długością...

Gość Masterpiecie
Teraz trendy są luźne spodnie, bardzo luźne. Rurki są obok.

Gość najlepiej do obcisłych
skórzanych spodni!

Gość mingshu
zamszowe botki, takie przed kolana albo do połowy łydki fajnie wyglądają do spódnic i wąskich dżinsów, jeśli nie lubisz wkładania nogawki do buta to polecam albo kupienie sobie spodni rurek (jak wyżej) albo spodni o długości przed lub za kolano, takich które fajnie wyglądają do balerinek, sama mam sztruksowe szorty do kolan i do tego noszę takie właśnie buty, moim zdaniem wygląda świetnie:) Pozdrawiam.

taki butki to praktycznie do wszystkiego pasuja zwlaszcza do jeansow, spodnic jeasowych i z innych materialow-takie szerokie, dluzsze.. zalezy w jakim kolorze sa buty, jak brazowe, to najlepiej do tego pasuje khaki itp