Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gzywkarz

ZA KRÓTKA GRZYWKA

Polecane posty

Gość gzywkarz

fryzjerka za krotki obciela mi grzywke. na nic klotnie bo przeciez nie wydluzy mi wlosow. najlepiej czuje sie w grzywce przynajmniej do brwi, a w chwili obecnej grzywka jest ok 2 cm ponad brwiami..... jak wyprostuje to jest juz lepiej ale ciagle nie to ;/ moze macie jakies sposoby na to aby grzywka wydawala sie dluzsza??? jak ja maksymalnie "przyklepac" zeby siegala jak najdalej?

poza prostowaniem to chyba raczej nie ma innego sposobu. sama niedawno mialam ten problem.pozostaje zacisnac zeby i czekc az odrosnie i ewentualnie zmienic fryzjerke

Gość aee
Myślę, że urynoterapia będzie w sam raz.

Gość znam ten bol
musisz zacisnac zeby, przeczekac 2 tygodnie. szybko zleci. tymczasem czesz sie na bok (to teraz modne ;) ). mozesz tez przypiac grzywke suwkami do gory i ztobic cos ala maly irokez - to tez fajnie wyglada. albo nos opaske (tez hit tego sezonu). przede wszystkim nie martw sie - szybko odrosnie ;) pzdr

Gość ojejeje
Nie mówcie , że szybko odrośnie , bo to nie prawda . Miałam tak samo kiedy fryzjerka obcięła mnie na początku stycznia , a teraz mamy kwiecień i nadal nie jest dosyć długa . Tym czasem zaczesuję ją na drugą stronę z pasmami włosów i spinam wsuwką .

Gość dlaczego nie pisać, że
odrośnie? Włosy mają to to siebie, że odrastają - tylko jednym szybciej, a drugim wolniej. Oczywiście że odrośnie.