Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi strasznie

Jak faceci okazuja milosc

Polecane posty

Gość smutno mi strasznie

W jaki sposob wasz facet okazuje ze was kocha?moj oprocz gadania nic nie robi.A moze to ze mna jest cos nie tak,za duzo filmow sie ogladalam.czuje sie niekochana choc mowi ze kocha ale poza mowieniem nic nie robi.

Gość karolina z miasta na sssss
za tro moj mnie traktuje jak qmpla ...za czesto... wydaje krotkie polecenia mowie krotko zwiezle i na temat i jest szczery do bolu i choc wiem ze mniekocha..wszysto tym niszczy

Gość smutno mi strasznie
ale mi jest z tym strasznie zle,a moze poprostu nie zasluguje na to zeby byc kochana.

Gość karolina z miasta na sssss
smutno mi strasznie- przestan wogole pieprzyc ze nie zaslugujesz bo to ze facet nie okazuje milosci to tylko i wylacznie jego wina moj jest np. niedojrzaly itak uwazam i mam nadzieje ze przy mnie sie zmieni... nie ma osoby ktora nie zasluguje.. moze to ni eten? moze on nie jest dla Ciebie? moze Ty nie dla niego? Tego kwiatu to pol swiatu i kazdy ma swoja druga polowke

Gość smutno mi strasznie
mowilam ale on tylko ze z tego smieje,mowi ze przesadzam.

Gość ta
mój mówi. dba o mnie. robi pyszne obiadki. przytula. kupuje kwiaty. piwko. czasem winko. ulubionego loda. batonika, czy calusek w nosek ;) i tak juz od ponad roku.

to wkurz sie na niego i powiedz ,ze to nie są żarty ..ze jest ci źle..a on musi bardziej sie starać

Gość smutno mi strasznie
kocham go ale coraz bardziej zdaje sobie z tego sprawe ze to nie ma sensu,on chyba sie nie zmieni ale nie jestem na tyle silna zeby skonczyc ten zwiazek.

Gość zostaw go
i znajdz sobie NORMALNEGO faceta. No raczej on nie zasługuje na Ciebie, niż odwrotnie.