Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monitorek19

Gumka i przerywany?ciaza mozliwa?

Polecane posty

Gość monitorek19

stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcyjna !!! przed wytryskiem na czlon.... znajduja sie plemniki tzn. w sluzie.Pytasz czy mozliwe >>>??? jesli gumka nie pekla to raczej nie ma obaw

Gość Ale w jakim sensie gumka i
przerywany ? Twój facet załozył gumke ale i tak nie skonczył w Tobie ? czy tez przed wytryskiem dopiero załozył gumke ? bo w tym drugim przypadku wystepuje ryzyko ciazy, plemniki znajduja sie w płynie przed ejakulacyjnym ...

Gość monitorek19
od poczatku. A przed wytryskiem wyszedl. i skonczylismy ręką.

Gość Ala_25_mm
Zastanawiam się, jak można brać się za sex, kiedy nie ma się o nim zielonego pojęcia i zadaje się tak głupie pytania. Może najpierw książeczka w rękę albo stronki na internecie a dopiero potem sciąganie gaci z tyłka i sex. Wtedy nie byłoby takich pytań.

Gość blendi
to wszystko przez to ze w tym"katolickim" kraju rodzice nie rozmawiaja z dziecmi (albo sami nic nie wiedza). Poza tym moze monitorek19 chcial tylko sie upewnic zeby sie nie denerwowac. Prawie kazdy ma czasem takie schizy prawda?

Gość vfdvfd
nie no, zaraz tu padnę, ja nie wiem skad sie biora ludzie myslacy ze stosunek przerywany to najlepsza metoda antykoncepcyjna... nie wiem gdzie ci ludzie maja głowy... rece mi opadaja....dlatego chce zostac seksuologiem!:)