Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzymamn kciuki

jade do znajomej ktora urodzila

Polecane posty

Gość trzymamn kciuki

co kupic taniego na prezent?

grzechotki, zabawek nigdy za dużo, ciuszki się zawsze skądś skombinuje, zresztą jeden lubi takie a drugi inne, a zabawki zawsze trzeba mieć w dużych ilościach, bo szybko się nudzą

Gość A ja jednak myslę
że jakieś body lub śpioszki, najlepiej w rozmiarze 68. Moja córka szybko prestała się interesować grzechotkami, miała kilka ulubionych, reszta się tylko kurzyła. Zabawek dostaje się na kopy, a podstawowe ciuszki zawsze się przydadzą, nawet jeśli juz sie ma

ja mysle ze nie ma co kupowac zabawek. to jest noworodek, rodzice pewnie maja wydatki, wiec kup co im troszke ulzy w wydawaniu kasy;) np: pieluszki , chusteczki nawilzane, krem do pupy, oliwke albo cos podobnego!!!

ja kupiłam gryzak za 4,80 :D jak jechałam do swojej znajomej ktora urodziła dzieciaka ;)

no nie wiem, ale zwykle jest tak, że rodzice przed urodzeniem dzieck zaopatrują się we wszystko co potrzebne i niepotrzebne, stosy oliwek, zasypek, pieluch i innych gadżetów, które potem leżą, to samo z ubrankami, dziecko tak szybko rośnie na początku, że połowa z tych początkowych wogóle nie jest ubrana. A na zabawki zawsze jakoś brakuje, a dziecko tak od 3 m-ca łaknie nowości, mój mały np uwielbiał wszelkie pozytywki, kosztuje to 10-12 zł a korzysta z nich do dzisiaj, włączy sobie, chodzi i śpiewa lalalalala (ma 14 m-cy) No ale każdy ma inne zdanie :)

Gość buka poka
Ja też jestem za ciuszkami. grzechotek mój syn miał dziesiątki, a ubranek wcale nie był skąd "skombinować". Mozna kupić np. polarek, troche wiekszy, który dziecko ponosi dłużej.

Prawdą jest, jak wyzej ktoś napisał, ze rodzice przed narodzinami, zaopatrują sie we wszystkie potrzebne gadzety...owszem, jak kazdy, ale niczego za wiele...:D Ja dostawałam dla synka od odwiedzających, pieluszki, husteczki, kocyk, krem, ciuszki...:D i przyznaję, ze taka forma upominku, była dla mnie i synka trafem w dziesiątkę, pomimo tego, ze byłam zaopatrzona... Natomiast niebyłam w stanie dać synkowi maskotki, których dostał tez pełno, bo ma astme..:O grzechotek miał tysiąc jak i gryzaczków, bo to drobiazg na każdą kieszeń i w połowie ich niezdążył wykozystać...:D Dlatego uwazam, z doświadczenia, że body czy śpioszek,a nawet cieplejsze ubranko, będzie odpowiednim prezentem, ale w większym rozmiarze niz nosi w tej chwili dziecko..:D Mała paczka pieluszek i husteczki, też jest dobra...:D Kosmetyki równiez szybko się kończą, i też przydadzą..:D Musisz tylko wiedzieć jakie kosmetyki uzywają dla dziecka, bo moze być na jakieś uczulone, tak samo tyczy się pieluszek i husteczek... Myślę, ze uda Ci się znaleźć odpowiedni upominek na jaki Cie będzie stać..:D Pozdrawiam.

Proponuję fajny komplet: ręcznik z kapturkiem, gąbkę oraz kaczuszkę do wody. Bardzo praktyczny prezent. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.