Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nulla

Help! Tabletki Cilest - po ilu dniach skuteczne.

Polecane posty

Gość Nulla

Witam wszystkich, może ktoś z Was bedzie umiał mi pomóc. Otóż zaczęłam stosować Cilest. Pierwszą wzięłam pod koniec cyklu, ale nie w pierwszym dniu krwawienia (niestety nie powiedziano mi, że pierwszą należy przyjąć pierwszego dnia krwawienia). Czy wobec tego jestem chroniona i ewentualnie od kiedy? Po 14 dniach od zaczęcia brania tabletek kochałam się ze swoim chłopakiem. Nie doszło do wytrysku, ale na chwilę wszedł we mnie. Potem, okazalo się, że w dniu stosunku i dzień po nim zapomniałam zażyć tabletek. Powiedzcie proszę, czy mogłam zajść w ciążę? Z góry dzięki za pomoc!

Gość Nulla
Nikt mi nie pomoże :-(

tabletki Cie chronią od pierwszego dnia okresu (więc zaczęły być skuteczne, gdy dostałas okres, a wczesniej nie były) Ale przez to zapominanie tabletek skuteczność się obniża, (jak to się okazało? masz pamiętać i tyle :) no i na pewno nie jestes w ciąży... pozdrawiam

Gość Kraszka
Ale Nulla napisała, że wzięła pierwszy Cilest pok koniec cyklu, czyli tuż przed poczatkiem okresu. Czyli okresu nie było ...

aha... ale jak to , nie napisała czy dostała okres czy nie... tabletki zadziałalyby w pierwszym dniu. to niech napisze ;)

Gość Nulla
Wzięłam pierwszy Cilest pod koniec okresu. Jakieś 3-4 dni przed wystapieniem krwawienia. I krwawienia nie bylo ;-(

Gość Nulla
... pod koniec CYKLU mialo być ;-) Pierwszy Cilest pod koniec cyklu i nie było okresu.

ahaaaa. hm. Ale to moze jednak działały te tabletki, skoro nie było okresu...

Gość Nulla
Mam nadzieję ;-) W końcu nie było też pełnego stosunku, a po tym "niepełnym" - jak zwykle irygacja pochwy jeszcze ...