Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinkaaaaa

naturalne przedłużanie rzęs

Polecane posty

Gość Perfect-art
Przedłużanie rzęs Warszawa Bemowo, Wola, Żoliborz, Bielany. . . . www.perfect.art.com.pl . . . Zapraszam.

Gość Perfect-art
Przedłużanie rzęs Warszawa Bemowo, Wola, Żoliborz i Bielany . . . . www.perfect-art.com.pl . . . . Zapraszam

Gość wiwatka
perfect art- ceny z kosmosu!

Gość crabcake
Dziewczyny, poszukuję dobrej stylistki, jak najbardziej może być domowa w Warszawie. ceny rozsądne :)

Gość Perfect-art
Wiwatka, nie wiem czy zajmujesz się przedłużaniem rzęs czy jesteś Klientką, ale stwierdzenie "ceny z kosmosu" świadczy tylko o tym, że wiedza z zakresu cen produktów danych firm (mam na myśli głównie dobre firm zajmujące się przedłużaniem rzęs) jest niewielka. Znane są pewnie Czytelniczką dość tanie produkty na allegro made in China do przedłużania rzęs, (nie raz poruszany był na tym forum ten temat - zawsze budzi dużo emocji głównie tych złych) które nic z jakością wspólnego nie mają i nigdy mieć nie będą. Klientki, które miały okazję się przekonać o ich pseudo jakości z pewnością mogłyby się tu obszernie wypowiedzieć. Mam na myśli rzęsy sztywne, grube bez profilu naturalnej smukłości nie mówiąc już o materiale z jakiego są produkowane. Dodajmy do tego kleje, co niejako w dość znacznym stopniu, o ile nie głównie ma wpływ na kondycje naszego oka (mam na myśli skład owych magicznych klejów, na który reakcje bywają zazwyczaj nieprzyjemne i kończą się wizytą u okulisty z receptą na krople z antybiotykiem bądź sterydami i maścią). Wiwatka, dodaj sobie do tego doświadczenie ( i bynajmniej nie ma tu mowy o 10 klientkach a o zdecydowanie większej ich ilości) i miejsce wykonywania usługi. Jak sobie to wszystko podsumujesz, oczywiście jeśli nie jesteś stylistką rzęs, to możesz nie wiedzieć jaka jest różnica cenowa produktów (między firmą z Chin a firmą z USA a uwierz mi na słowo bywa nawet dziesięciokrotnie większa) w jakie musi zaopatrzyć się usługodawca, abyś wyglądała perfekcyjnie. To jedyne czym mogę się w tej chwili obronić od tego rzuconego na forum Twojego kosmosu. Pozdrawiam.

Gość stylistka_rzęs
Wiesz....nie masz racji. Przedłużanie rzęs wzięło się z Azji i tam też produkowane są rzęsy. Tylko co chińskie czy koreanskie nie znaczy że gorsze. Normalne że twoje rzęsy będę kosztować dużo więcej jeśli robi sie je w kraju gdzie przeciętny pracownik zarabia 10dolarów na godzine(tak strzelam)czuli 10 razy więcej niż chińczyk. Twoja firma dysponuje 2 długościami- czy jesteś w stanie wystylizować tym oko każdej klientki? chyba nie. Nie możesz balansować skrętem. W innych firmach masz skrety d c j b...i uwierz że są wyprofilowane jak naturalna rzęsa. I nie mów mi że rzęsy Secret Lashes, looksus Lashes, black czy noble lashes są złej jakości! Nie mówie o tych odpadach z allegro które można kupic za 5zł za worek. Co do klejów. Znasz skład Twojego kleju? porównaj go z pozostałymi. To zupełnie to samo. Z innych firm są oczywiście kleje dla alergików. Zauważ że na stronie JB lashes jest napisane żeby klientka po aplikacji przez 5 min nie otwierała oczu. A dlaczego? bo ja bedzię szczypać. A od czego? od toksyczności kleju! proste! Reakcje alergiczne się zdarzają przy każdym kleju, być może nie masz jeszcze tylu klientek aby tego doświadczyć. Jeśli zdarza sie uczulenie zmienia się na klej dla alergików, tym klejem robi sie również aplikacje na otwartym oku.

Gość stylistka_rzęs
a tak głebiej się wczytując na stronie JB lashes jest napisane "Marka JB LASHES należy do amerykańskiej firmy JB Cosmetics" NELEŻEĆ to nie to samo co PRODUKOWANE SA W STANACH. Firma może być ze stanów ale podejrzewam że produkcje maja w chinach. Po prostu nie opłaca się produkować w krajach wysoko rozwiniętych. To tak jak z ADIDASEM, NIKE czy innymi "firmówkami" wszystko jest z chin ale goście ze stanów stoją nad głowami pracujących chińczyków i kontrolują żeby nie odwalali fuszerki

Gość Perfect-art
Stylistka_rzęs czytając Twoją wypowiedz mam wrażenie, że mijamy się dość znacznie i obawiam się że jedyne co mogę zrobić to wycofać się z tej bezprzedmiotowej wymiany zdań. Gdybyś jednak nadal nie wiedziała o czym piszę, to odsyłam Cię do jednego z Twoich zdań - "I nie mów mi że rzęsy Secret Lashes, looksus Lashes, black czy noble lashes są złej jakości! Nie mówie o tych odpadach z allegro które można kupic za 5zł za worek." Duże niezrozumienie i dziwne nastroszenie wynika z Twojej wypowiedzi. Nie atakowałam żadnych z tych firm. Nie wypowiedziałam się w żaden negatywny sposób o którejkolwiek z tych firm jakie sama wymieniałaś. Nie było to moim celem. Broniłam tylko swoich cen.

Gość stylistka_rzęs
pisałas o pseudojakości innych firm. Te firmy są naprawde dobre bo miałam okazje na nich pracować. Myśle że wcale sie nie mijamy a wycofać się jak najbardziej możesz bo nie masz wiedzy o rzęsach pracując na jednych produktach. Nie broń swoich cen, bo nabijają cię w butelkę! Używasz chińskich rzęs amerykańskiej firmy i tyle! ps czytając swoją wypowiedz to co zacytowałaś wyszło na to że firmy które wymieniłam to są te z allegro za 5 zł :) nie nie :) one są dużo droższe, te za 5 zł to odpad:) pozdrawiam

Gość Perfect-art
Zostańmy przy tym :) pozdrawiam Cię serdecznie.

Gość BOTA
Dziewczyny..może mi któraś z Was poleci kogoś z Łodzi dobry salon lub osobe która dobrze -dokładnie zakłada rzęsy z NOREK i ma wiedze co do nich...lub jedwabne ... i które są lepsze..Czy któraś z WAS zakładała rzęsy CLARENA słyszałam że są dobre..Czy może mi ktoś podpowiedzieć...

Gość BLOND 1307
WITAM JA MIAŁAM TEN SAM PROBLEM MAM BARDZO WRAŻLIWE OCZY I BAŁAM SIĘ JAKIŚ POWIKŁAŃ JEDNAK GRUNT TO DOWIEDZIEĆ SIĘ WSZYSTKIEGO. POZNAŁAM TAKA DZIEWCZYNĘ KTÓRA ZAKŁADA TE RZĘSY I ONA WSZYSTKO MI WYTŁUMACZYŁA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I O DZIWO NIE JEST MI NIC:) POLECAM JA BO UŻYWA DOBRYCH PRODUKTÓW NIE UCZULAJĄCYCH JEJ NUMER 500439711

Gość BLOND 1307
ona właśnie zakłada albo jedwabne albo pol syntetyczne:)

Gość BLOND 1307
ona jest z lodzi

A ja zakładałam sobie rzęski u Pani Lidki, trafiłam do niej z polecenia sama nigdy bym tam nie dotarła, ma salon w Drukarni całkowicie schowany na parkingu, Zrobiła mi test alergiczny tnz. po 30 sztuk na jedno oko - za darmo!!! Umówiłam się na wizytę bo alergia nie wyszła i..........noszę moje piękne czrne podkręcone rzęski. Mój facet nie może oderwać oczu..... ;-) Telefon do salonu to 500 145 111

Gość Perfect-art
- - - www.perfect-art.com.pl - - - - Zapraszam na przedłużanie i zagęszczanie rzęs Warszawa okolice Bemowa i Woli. Rzęsy, których używam do przedłużania to JB Lashes. Potwierdzenie uzyskania certyfikatu w 2010 roku na stronie www.jblashes.pl zakładka stylistki.

Gość pati1988
dziewczynki długo nie pisałam, ale jestem zachwycona tymi rzęskami z Secret Lashes, zakładałam je w Select w Warszawie i w przyszłym tygodniu lecę tam na kurs tych właśnie rzęs. Jestem też przekonana że tak naprawdę wiele jak nie wszystko zależy od samej stylistki. Jak jest fleją i bałaganiarą to samo może zrobić z rzęsami. Jak się przykłada i jest estetyczna sprawa wygląda zupełnie inaczej...polecam...

Witam. Od ponad roku noszę rzęsy jestem mega zadowolona uzupełniam co 4-5 tyg. Dziewczyna, która mi zakłada jest bardzo miła i czuję się u niej bardzo odprężona. Na ogół robi w W-wie (założenie 250 a uzupełnienie 150), ale wiem, że już od dwóch dziewczyn dojeżdża i Łódź na pewno jest w zasięgu, tylko wtedy trzeba zapewnić kawałek podłogi :) Nie muszę się malować co jest dużym plusem nie gniotą się w nocy i w ogóle uczucie jest jak by się miało własne. Sylwia 794737540

Gość Kamilciak
Trafiłam na mega babkę od przedłużania rzęs w Kielcach i dlatego dla dziewczyn, które szukają swojej stylistki polecam p. Dorotę (pracuje w salonie na Wesołej 4 makeup).

Gość Łodziankaon.a
Ja zakładałam u p. Izy w salonie na ustroniu. Ponoć Możliwie wizyty w domu, ale ja zakładałam w salonie, bo jakoś jestem wtedy bardziej przekonana co do jakości wykonania :) ne 698990082

Ja z kolei mieszkam w Warszawie i korzystam z usługi pani Anety, która jest dyplomowaną stylistką rzęs, ale to nie jest istotne. Najważniejsze, że bardzo się do tego przykłada (dokładność nadprogramowa:). Wie jaki dobrać rozmiar i kształt rzęs, a efekt jest zniewalający. Dojeżdża do klientek z własnym łóżkiem, lampą i akcesoriami. Pracuje na Secret Lashes (dobra marka). No i ceny ma dobre aplikacja 200, uzupełnianie od 100zl. Jakby ktoś chciał numer to proszę: 508 281 169

Witam Was dziewczyny. Spotkała się może któraś z Was z firmą: "Perfect Silk Lashes"? Bo chcę zrobić kurs przedłużania rzęs i można tam zakupić pakiety startowe tej firmy. Piszcie jak coś wiecie o tej firmie. Pozdrawiam

Gość jagodaWro
A ja polecam dr Kulczycka z Wroclawia! 2 tygodnie temu przedluzalam i zageszczalam rzesy w centrum estetyki i wygladaja swietnie! na uzupelnianie wybiore sie dopiero za kilka tygodni, bo poki co nic nie trzeba poprawiac :)

Ja polecam Pania Magdę z Wrocławia ze studia Kajoli.Mimo obaw zakupiłam kupon na Grouponie i jestem mega pozytywnie zaskoczona co do jakości usługi, bo kolezanki straszyły mnie,że na Groupon to ściema i robią na odwal się.Ta Pani podchodzi do sprawy bardzo profesjonalnie.W planach mam zrobienie u niej makijaż permanentny brwi tylko muszę odłożyć trochę kaski.Szczerze polecam.

Gość latte0225
cześć wszystkim... właśnie mam w planach zagęścić sobie rzęsy...bardzo mi się podobają "pełne oczy "....ale co uważacie za lepsze przedłużanie czy zagęszczanie? No i jaki salon polecacie w warszawie w dobrej cenie ...?:] Pozdrawiam

Gość Perfect-art
Zapraszam do galerii zdjęć z aplikacjami. - - - - www.perfect-art.com.pl - - - - Przedłużanie i zagęszczanie rzęs -Warszawa okolice Bemowa i Woli. Rzęsy i kleje (trzy rodzaje klejów w tym dla alergików), których używam do przedłużania rzęs są amerykańskiej firmy JB Lashes. Potwierdzenie uzyskania certyfikatu w 2010 roku na stronie www.jblashes.pl w zakładce stylistki. Serdecznie zapraszam, Iza.