Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 obserwatorrrr

trzeba uwazac na dziewczyny

Polecane posty

Go艣膰 obserwatorrrr

one sa teraz cwane szukaja facetow a jak sie im jakis spodoba to robia sobie z nim dziecko i sie kaza zenic 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Naprawd臋
?? odkrycie:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bedd
Co to znaczy robia sobie z nim dziecko? Jesli sam bedziesz uwazal, to dziecka nie bedzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obserwatorrrr
nie jestem gejem ale nie odpowiada mi to ze dziewczyna za wszelka cene chce miec faceta a teraz to sie zdarza dosyc czesto one chca sie od razu mlodo zenic i miec dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Naprawd臋
Ja mam 23 lata i nie my艣le o dzieciach i o m臋偶u -> ch艂opaka mam 艣lub mo偶e za 3-4 lata o ile ze mn膮 wytrzyma;) Tak偶e jestem idea艂em:)

Udost臋pnij ten post

a faceci chca za wszelka cene jakas przeleciec...tez do kitu :( Trzeba wyluzowac i zauwazyc ze tak jest i koniec. Szukac czegos wiecej a nie tylko dupci i malzenstwa. Co do dziecka to przyznam, ze jesli facet na tyle glupi ze nie wie kiedy plodzi potomstwo...to mi go nie szkoda :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzzdury wypisujesz
nie powinienes tak uog贸lnia膰.To,ze Ty masz taki punkt widzenia,nie oznacza,偶e tak jest w rzeczywisto艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Naprawd臋
A je偶eli m贸wisz o kobietach 30 letnich to wiesz lata lec膮, pora na dzieci - m臋偶a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzzdury wypisujesz
dotyczy to autora tematu. Ja np zauwazy艂am,偶e sporo kobiet boi si臋 ma艂偶enstwa=rozczarowania.Tak duzo m贸wi sie o kobietach po 30 b臋dacymi pannami(singielkami) Takze stosunkowo p贸zno decyduja sie na dziecko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzzdury wypisujesz
b臋d膮c singlem jest im poprostu dobrze. A co do wieku... Sporo kobiet po 30 roku zycia wyglada na znacznie mniej.Na mi艂o艣膰 i ma艂偶enstwo nie jest nigdy za p贸藕no.Aby by膰 szcz臋艣liwym m臋偶臋m/偶on膮 nale偶y opiera膰 bycie ze sob膮 na mi艂o艣膰i,szacunku i tego typu wartosciach anie tylko na seksie.呕al mi dzieci z takich patologicznych zwi膮zk贸w-one cierpia najbardziej. Bardzo艂atwo jest sie obudzic z r臋k膮 w nocniku a czasu sie nie cofnie.

Udost臋pnij ten post