Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halooooo

czy ktoś doradzi jak się malować ,żeby ukryć mamkamenty na skórze

Polecane posty

Gość halooooo

cerę mam okropną,czerwone blizenki,teraz pofarbowałam włosy ba rubin i mam wrażenie,ze jeszcze bardziej tą czerwień na twarzy zaakcentowałam uważam też ,ze do bardzo mocnego makijażu oka MUSI być idealna cera jak ktos ma taki problem,niech doradzi jakich kosmetyków uzywa ,kolorów u mnie jeszcze dochodzi ten problem ,ze nie zawsze mogę uzyć podkładu

Gość jolas
Musisz uzywac odpowiedniego podkladu.Oczywiscie korektor jest rownie niezastapony.Ja mam blizny po tradzikowe(sine plamki) i uzywam podkladu w plynie Revlon Colorstay do cery mieszanej i tłustej.Podklad jest naprawde dobry.Swietnie kryje niedoskonalosci.Jest niestety drogi ale na szczescie bardzo wydajny.Szczerze polecam.Z wlasnego doswiadczenie wiem,że ubior podkresla niedoskonalosci cery.W moim przypadku czerwone bluzki, apaszki, dodatkowo uwidaczniaja defekty skory.To takie moje odczucie.Pozdrawiam

Gość halooooo
jolas ,jakiego korektora uzywasz?

Gość flalwless
Podkład Estee Lauder, tez troszke drogi, ale wprost genialny! Nie są to pieniądze wyrzucone w błoto, do tego korektor w sztyfcie Oriflame i odrobinka pudru w kuleczkach tez Oriflame, lub Avon

dobry podklad chyba zalatwi sprawe :) trudno mi cokolwiek powiedziec bo nakladam podklad i to tylko czasami i blyszczyk bezbarwny na usta. :)

Gość super jest
podklad Vichy ok ostatnio tez mialam Elizbath arden taka pianka -- pewnie ze 120 zl kosztuje ja kupilam w promocji za 60 niecale sa dobre fajnie kryja