Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa pani

moje włosy- pomocy

Polecane posty

Gość problemowa pani

mam beznadziejne włosy, falują się lekko, po użyciu żelu kręcą bardzo, bez kosmetyku jakiegokolwiek wyglądam jak król lew, nie chce ciągle nakładać kilo żelu żeby jakoś wyglądac, co mi poradzicie:( proszę o pomoc, może jakieś rady jak pielęgnować, czesać takie niesforne włosy

a używasz prostownicy? Jeśli nie to spróbuj, dodatkowo możesz sobie dokupić różne preparaty dyscyplinujące włosy.

Gość problemowa pani
czaem używam, ale prostują się tylko na jakieś pół dnia, a jak jest wilgoć na dworze to nawet na tyle nie wystarcza mi prostowanie:( preparaty używałam różne najczęsciej kończy sie tlustymi włosami:( jestem w stanie przekonać się nawet do tych kręconych włosów ale jak je układać (może z wyjątkiem żelu bo wyglądam jakbym miała trwałą po nim- nie podoba mi się to) , jak zrobić ładny skręt włosa bez użycia żelu, tak żeby były ladnie pofalowane a nie pokręcone?

Gość kreconaola
po umyciu wgniec troche pianki. zadnych zeli. Ugniataj rekoma. Mam takie włosy jak Ty

Gość problemowa pani
z pianką cos kiedys kombinowalam ale szybko zrezygnowalam włosy moje są w miare fajne dopoki nie wyschną i wtedy pojawia się ten król lew tą pianke na mokre? czy suche? będę kombinowac:)

Gość plusz
a wypróbuj moż ejakeiś kosmetyki na puszące sie włosy bo to twój głowny problem Moze wosk na mokre Albo jakieś odzywki zapobiegające puszeniu

Gość kreconaola
tak jak mówi abeille. Na wilgotne, tylko nie za duzo, zeby nie były sztywne po wyschnięciu. Rób tez zawsze odzywka. A pianka jest fajna nivea do fal i loków bez alkoholu, albo inna ale zadna strong ani nic takiego

ja tez uwazam ze nivea do kreconych i falujacych jest fajna, ale teraz mam sunsilk, takze do falujacych i kreconych, i chyba jest lepsza, nie skleja kosmykow, nivea - mimo ze dawalam naprawde malo, troche mi sklejala wlosy

Gość problemowa pani
oki, dziekuje za radym, moze jeszcze jakies?

podczas suszenia trzeba je ugniatac reka a potem to bron Boze nie rozczesywac :) tylko po umyciu, jak sa juz suche to nie pozdrawiam :)

Gość lemke
a zna moze ktoras z was jakies domowe sposoby na piekne i lsniace włosy??ja np mieszma zołtko z sokiem od cytryny i nakładam na mokre włosy na ok 30min i nakładam worek foliowy..potm spłukuje i myje szamponem włosy sa lsniace i miekkie w dotyku...

Gość a z ta pianka
to w takim razoe trzeba mys je codziennie rano i układac na tej piance? Suszycie suszarka?

Gość kreconaola
ja tez czesze włosy tylko po umyciu i po rozczesaniu nakładam pianke i ugniatam. Nie uzywam suszarki.Myje włosy co 2 dni, a w miedzy czasie jesli trzeba uzywam pianki /ale nie czesze do nastenego mycia/ ale raczej rzadko to sie zdaza, bo nie lubie sztywnych włosów, takze uzywam jeśli na prawde musze, bo np mi sie odgniotą włosy podczas spania. Tak na prawde musisz sama spróbować i wybrac sposób...

Gość problemowa pani
bede probowac waszych sposoboW:)