Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spirelllla

spirala a libido???

Polecane posty

Gość spirelllla

czy kiedy ma sie zalozona spiralę spada libido jak po tabletkach? bo ja mam juz dosc tych tabletek!!!!

Gość libidka
ja uez sama siebie nie poznaje po tych p. tabletach. Mam ochote na inny rodzaj antykoncepcji, ale strasznie sie boje, bo jak na razie 1 dziecko mi wystarczy. Ale chcę seksu, zawsze go lubilam! a teraz mam go w dupie. Mysle o spirali, po niej chyba nie ma tego problemu, ale nie jestem pewna. niech sie ktos wypowie...

ja mam spirale od prawie 2 miesiecy. wczesniej bralam diane ktora sprawila ze stracilam ochote na seks.po kilku dniach od odstawienia tych tabsow 2 razy uprawialam seks w jednym dniu (co mnie zdziwilo, bo wczesniej to 2 w miesacu byl problem)i tu 2 miesiace meczenie sie z gumkami i znow 1 opakowanie yasminu, i 1 opakowanie cilestu i ten sam problem z libidem. wrocilam znow do gumek na 2-3 miechy, a teraz mam spirale i mam ochote zawsze kiedy widze sie z moim misiaczkiem(a dosc czesto), a nie kiedy(np teraz gdy miesiaczkuje) potarfie sie kochac 2 razy w ciagu mniej wiecej godziny, poltorej. moje libido bardzo sie poprawilo, mam dobra antykoncepcje i nic nie stosuje dodatkowego. jednorazowym minusem jest cena, ale w przeliczeniu na miesiac(w przypadku mnie) to 8 zl-zaplacilam z zalozeniem 300 zl. plusem jest:brak dodat zabez,nie potrzebne lykanie codziennie hormonow(ktore bardzo wplywaja na organizm), martwienie sie czy to dzien plodny/nieplodny, martwienie sie o interakcje z alkoholem, antybiotykami,i odklejony plaster itp. minusem moga byc przedluzajace sie miesiaczki, bole miesiaczkowe i bol przy zakladaniu, bo mnie strasznie mocno bolalo moze sie zdarzyc ze spirala sie nie przyjmie(tzn przesnie sie czy wypadnie) ale u mnie ok. nie zaluje :):):)

ps: hehe, moj chlopak dzisiaj powiedzial ze to mezczyzni sa nie wyzyci a nie kobiety, ale ma przyklad kobiety nie wyzytej , ze nie wiem czy wyrobi z 2-3 razowym seksem w ciagu kilku godzin :)2 to moze tak , ale 3.bedzie problem :)

Gość podnosz222222
agusia 18---- jak dlugo masz spirale i czy urodzilas juz dziecko ?