Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 giniaminia

W艂osy blond

Polecane posty

Go艣膰 giniaminia

Mam farbowane w艂osy na jasny, taki s艂oneczny blond(tzn taki jest teraz po dzia艂aniu s艂o艅ca, wcze艣niej by艂y ciemniejsze)i powsta艂y coraz wi臋kasze odrosty w kolorze ciemny blond.Chcia艂am zapyat膰 jak samemu nada膰 w艂osom jasny kolor. Musz臋 nakpierw pofarbowa膰 odrosty a potem na艂o偶y膰 jasn膮 farb臋 czy jak?Robicie co艣 takiego w domu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kup sobie
taka sama farbe jaka farbowalas wlosy i naluz WYLACZNIE na odrosty. Zostaw 35-40 minut, splucz i gotowe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giniaminia
A jasna farba pokryje odrosty cimne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giniaminia
podnosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ooooooooooooooooo
Moje wlosy sa fajne w lato, ale niestety zima ciemnieja, wiec zeby utrzymac ich w miary jasny kolor (nie cierpie farb) uzywam spraju ktory delikatnie rozjasnia pod wplywem ciepla (suszarka lub promienie sloneczne) jestem naprawde zadowolona z efektu bo wlosy wygladaja naturalnie i nie musze sie za bardzo przejmowac jak aplikuje ten specfik na wlosy, poprostu psikam susze i jest ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giniaminia
Ja mam taki spray z Rossmana.To nie ten sam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisiaaaaa
jaki to spray napiszcie firme itp??a nie powoduje on 偶贸艂kniecia??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dddddddddd
BNodaj偶e joanna ma taki spray. Na bank widzialam w rossmanie kolo farb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giniaminia
A nie ja mam inny taki wyprodukowany przez Rossmana.Kosztuje ok 7z艂 a czasem w promocji(ja tak kupi艂am) 3,50z艂.Moim zdaniem jest bardzo dobry,o wiele lepszy ni偶 ten Shwarzkopfa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giniaminia
呕dna blondynka nie farbuje odrost贸w ciemny blond?

Udost臋pnij ten post

A dlaczego nie p贸jdziesz do fryzjera, 偶eby Ci zrobi艂 baleja偶 na odrosty?Nie jest to du偶y koszt, w艂osy si臋 nie niszcz膮 a efekt bardzo naturalny. Zaciekawi艂y艣cie mnie tym sprayem, mo偶e napiszcie co艣 wi臋cej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giniaminia
Z tym baleja偶em pomy艣l臋, ale tanie to nie jest wcale.Spray do w艂os贸w blond z Rossmana jest bardzo dobry.Nie niszczy w艂os贸w a rozja艣nia je pod wp艂ywaem s艂o艅ca b膮d藕 suszarki, ja na odrosty w艂a艣nie go stosuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam naturalny jasny blond
od czasu do czasu psikne rozjasniaczem Joanny zw艂aszcza zima- bo wtedy mam ciemniejsze w艂osy (bardzo fajny- kosztuje jakies 8 z艂) , latem nawet nie musze- od s艂o艅ca prawie 偶e platynowe mam ale na odrosty to raczej nie zadzia艂a ;/ mysle ze dobry fryzjer, szkoda w艂os贸w jak sobie sama zrobisz i wyjdzie nie za bardzo, bedzie sie odr贸zniac to miejsce z odrostami (moze masz kolezanke fryzjerke, albo uczaca sie na fryzjerke- co艣 pomoze , moze przefarbuje za p贸艂 ceny :) )

Udost臋pnij ten post

ja mam w艂osy ciemny blond a rozja艣niam od kilku ju偶 lat ;) odrosty ciemny blond farbuje zawsze t膮 sam膮 farb膮,ja osobi艣cie nie stosuj臋 tej zasady jak w ulotce do艂膮czonej w opakowaniu 偶eby farb臋 nanosi膰 najpierw na odrosty tylko farb臋 nak艂adam od razu na ca艂膮 d艂ugo艣膰 w艂os贸w ;) wiem,偶e nie jest to jak wi臋kszo艣膰 robi czy jak u fryzjera,ale ja zawsze tak robi臋 i kolor mam zawsze ( odpuka膰 ) super bez 偶贸艂kni臋cia :) zaraz po rozja艣nianiu u偶ywam szamponu fioletowego z welli lub z rossmana ;) a p贸藕niej szampony z balsamem z pantene pro-v lub dove :) je艣li mo偶esz napisza czy nie masz problem贸w z piel臋gnacj膮 takich w艂os贸w bo ja mam strasznie suche i 艂amliwe przez te rozja艣nianie :/ pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giniaminia
No ja nie mam ju偶 suchych i 艂amliwych od kiedy mama poleci艂a mi stosowanie nafty kosmetycznej do w艂os贸w. Nak艂adasz to 15min przed myciem a potem normalnie zmywasz przy myciu g艂owy.Po kilku takich zabiegach w艂osy s膮 super zregenerowane. Nafta jest dost臋pna w aptece i kosztuje ok 4z艂.Polecam.

Udost臋pnij ten post