Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkjad

czy za wczesnie tez dzialaja.

Polecane posty

Gość dkjad

hej, wzielam tabletke chyba za wczesie jakisczas temu i okres mi sie zatrzymal na miesiac, wzielam plamienie za okres i nastepne dostalalam po wzieciu calego opakowaia. czy teraz jestem na 100 % zabezpeiczona, jeli biore 2 czy nawet 3 opakowanie, normalnie po 7 dniowej przerwie?

Gość dkjad
hej, nikt nie wie??

Gość dkjad
odpowiedzcie prosze, bo to dla mnie wazne

Gość ALicja w krainie kasyy
ja nie brałam jak nie brałam od razu zaszłam jak brałam 7 lat nie zaszłam. dziecko miałam planowane.

Gość dkjad
nie o to chodzi, ja nie boje sie , ze zajde pomimo brania. tylko czy jezeli jakis czas temu wzielam za wczesnie, a potem juz normalie po 7 dniowej przerwie, to czy fakt, ze przy pierwszym cyklu z tabletkami moglam wziac jeden dzien za wczesnie ma jakies znaczenie?????

Gość ALicja w krainie kasyy
jak nie bierzesz to zajdziesz:) ja tak zrobiłam 23 marca a 26 kopnal mnie w dupe:) czułam to i chciałam dzieckiem go siup do siebie:) I teraz gram wlozyłam sobie w tyłek spirale- ale to trzeba sprawdzic bo znajc mnie ja biore tabsy a mowie dookola ze mam spirale:) wiesz musze grac do konca ze jednak tabsy zawiodly. i tak tabsy daja 100% a spirala 95% i zobacz z takiej pewnosci ze szlam na taka niepewnosc:) widzisz w tym logike? cwana jestem nie:)

Gość dkjad
dobra, rozumiem. Ale niech ktos mi PROSZE odpowie na moje pytanie