Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_20_olsztyn

Pierwsya tabletka - Yasmin

Polecane posty

Gość kasia_20_olsztyn

Dzis dostalam okres, wiec zazylam odrazu pierwsza tabletke, teraz strasznie mnie mdli, mam zawroty glowy i wogle zle sie czuje, tabletke bralam rano, wczesniej zadnych nie bralam , czy tez mieliscie na poczatku takie objawy??

mnie mdliło lekko i ze skutków uboczych to było wszystko. ale wszystko to co piszesz jest zawarte w ulotce jako skutki uboczne, więc nie masz sie czego obawiać. co innego gdyby to trwało częściej.. a tak poza tym to właśnie dlatego najlepiej pierwsze opakowanie tabletek zażywać wieczorem, wtedy większość ew. skutków ubocznych można po prostu przespać :)

ja przez pierwszy miesiac mialam silne bole glowy,potworne wrecz:O Chcialam zrezygnowac z tabletek,ale przetrwalam ten okres i teraz nic mi nie dolega:D

Ja tam może do ekspertów nie należę ( bo nie należe :D ) ale jestem po 2( tak DWÓCH) tabletkach Yasmin i póki co nic mi nie dolega, absolutnie nic :D Mam nadzieję ze tak bedzie do końca już....... Mam nadzieję tylko że miesiączka sie skonczy szybko bo muszę leczenie kontynuowac i stad moje pytanie: kiedy mogę się tego spodziewać, konca miesiączki?? :P To moje pierwsze hormony i normalnie tego nie wiem :D

Gość bezpestkowy słonecznik
mnie sie skończyła po 4 dniach (wyjątkowo bo jak nei brałam tabletek, trwał 6-7 dni) ale cały czas plamię.

kurcze ja dziś mam 3 dzień ( tzn, 2,5 dnia @ ) i leci ze mnie no :D Wiem ze tego nie przewidzisz...ale ech mam nadzieję ze szybko sie uspokoi, bo jestem w trakcie leczenia a teraz jak jest @ to musiałam przerwać je .. ech :D

Gość kasia_20_olsztyn
dalej źle się czuje, wymiotowałam kilka razy, mdli mnie, czuje isę jak bym była w ciąży, ciekawe kiedy to przejdzie, chyba nie dam rady