Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystica

MAM JUZ TEGO DOSYC!

Polecane posty

ludzie...ostatnio coraz rzadziej wchodze na to forum bo co wejde to tylko klotnie i wyzwiska... juz mi sie nawet czytac tego nie chce, rzadko kiedy sie odzywam bo po co? i tak mam wrazenie ze nikt tu nikogo nie slucha. Czy naprawde tak trudno pogodzic sie z tym ze ile jest tudzi na swiecie tyle pogladow? Jedni zostali wychowani tak- inni inaczej, jedni biora slub, inni nie, jedni skromny drudzy z pompa, jdenych stac na wiele , innych nie stac to sie zapozyczaja, a jeszcze inni chca skromnie. Jak swiat dlugi i szeroki ludzki gust i poczucie smaku sie rozni ( czasem o 180 stopni nawet) . Nie moge pojac dwoch rzeczy- po 1 dlaczego tak bardzo przekonujecie innych, ze tylko Wy macie racje lub tez ktos tam jej nie ma? po 2 - czy naparwde ktos sadzize rzucajac wyzwiska w strone osoby z ktora sie nie zgadza osiagnie cokolwiek poza esklacja agresji??? Pozdrawiam tez i podziwiam za cierpliwosc osoby , ktore wyrazaja sie w sposob zgodny z netykieta. Bo tak ku przypomnieniu- jest cos takiego wiecie? i TAK JEST W KAZDYM DZIALE TEMATYCZNYM I NIEMAL NA KAZDYM TOPICU...rece opadaja... :-( chyba przestane tu wchodzic wogole bo tylko zchamieje lub wylysieje ze zgryzoty od czytania tej sterty obelg... czy WAs to naprawde bawi? po co to robicie? po co dajecie sie prowokowac?

Jak na moje jest tutaj dużo osob, które mądrze pisza jak i wielu głuptasów ;) Nie jestesmy tacy zli..Jeszcze jedno nie mierz nas jedna miara, kazdy jest inny!Co widac!Gdyby było tak jak piszesz kafeteria nie miałaby sensu-a jednak z jakiegos powodu nadal istnieje...Pozdrawiam

Gość JA TO JA
Nie chcesz to nie wchodź. Żadna strata!!!!!!!!! I przestań się tu żalić jak małe dziecko mamusi. To jest życie i pamiętaj że życia nie oszukasz!!! MASZ DOŚĆ?? TO SPADAJ!!!!!!!!!

Gość milenkaaaaaa
nie przesadzaj ,ja by byl tak jak ty bys chciala to by bylo nudno ! :p

Gość no i przykład tego o czym
pisała Mystica dał /a/ --ja to ja--- brawo

Gość cotoś
to bylo przegiecie :O panosza sie te kozy coniektore

Gość ojejku jejku
normalnie żal mi tej hmm przeciez ona nic im nie zrobila a do tego jeszcze prosila ze by jej pomogly mimo ze na nia najezdzaly i to maja byc inteligentne kobiety?? dajcie spokoj

Gość milenkaaaaaaaa
na jej miejscu bym je olala :p

Gość słusznie ją zjechały
tylko, że raz by wystarczyło zwrócić uwagę. nie trzeba było zachowywać się jak przedszkolak "wiem, ale nie powiem"