Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona00

Dziewczyny prosze was o pomoc.

Polecane posty

Gość Zmartwiona00

Weszlam na to forum i prosze was bardzo o pomoc z tego wzgledu, ze moja "zyczliwa" przyjaciolka do ktorej normalnie powinnam sie udac sama ciagle mnie dobija i doluje, a ja juz mam dosyc nieprzespanych nocy. otoz biore juz od ok 6 miesiecy Novynette, biore codziennie o tej samej porze, wszystko bardzo dokladnie, ale w tym miesiacu moze z 3 razy pozwolilam sobie wypic ziółka Xenna bo meczyly mnie zaparcia. Ale jak biore tabletki codziennie o 21 to ziółka pilam ok 23, a zalatwialam sie dopiero kolo 11, 12, 13 rano, wiec chyb tabletka zdazyla sie spokojnie rozpuscic prawda?? Kolezanka mi mowila ze nie mozna pic ziol bo obnizaja wchłaniania itd. ze tak jej lekarz powiedzial, z tym ze ja nie pilam ich codziennie tylko z 3 razy w miesiacu i zalatwialam sie jkos po 15h po wzieciu tabletki. Dzis jest 4 dzien przerwy i 3 nieprzespana noc... martwie sie tym co ona mi powiedziala ... . Okres zazwyczaj dostaje 4 lub 5 dnia, a czasami nawet i 6, ale martwie sie jakos i jak zapewne Wy tez we wszystkim doszukuje sie jakis nietypowych objwawow. Tym razem zaowazylam, ze nie mam zadnego sluzu, tylko taki bialy osoad, nie jest go duzo i zaowazylam go juz na prezerwatywie, ale nie jest to sluz tylko "twarozkowaty" biały osad. Nie jestem pewna czy nie mialam go wczesniej bo nie musialm nic obserwowac... sama nie wiem, ale jakos ogarnal mnie strach. Jak ktoras z was moze mi cos powiedziec, moze pocieszyc lub miala podobna sytuacja prosze o wypowiedz! Dziekuje

Gość dscfdsc
hmm,przeczytaj ulotke co do tycn ziolek, wydaje mi sie ze jak wyroznialas sie dopiero na dugi dzien w poludnie to nie masz sie czego bac, ja wymiotowalam o 4 nad ranem do dianie 35 a lyknelm ja o 21 i niczego sie nie balam, jesli amsz watpliwosci toidzdoswojego ginekologa ion ci powie czy mozesz ziolka pic :) pzdrawiam, kolezanki bym nie sluchalabo kazda z nas jest inna i kazda z nas inaczej reaguje na tabltki,ja biore yasmin i wiele juz czytalam jak inne sie po nich zle czuja a mi nic nie jest :) główka do gory!