Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nica

7 MIESIĘCZNE MALUSZKI

Polecane posty

Gość bez nica

Co potrafią Wasze 7 miesięczne maluszki oraz co jedzą?

moja mała Alusia już całkiem sztywno siedzi, przewraca się z plecków na brzuszek, dłubie w nosku :) podtrzymywana stoi na nóżkach, mówi \"ma-ma\" \"ba-ba\" i byyyyy. Śpiewa sobie jeszcze nieudolnie aaaaaaa. Ale nie potrafi przewracać się z brzuszka na plecki i nie próbuje jeszcze stawać na czterech :( A co do jedzenia to niec nie chce jeść. Wcina tylko mleczko z piersi i uwielbia ziemniaki a na wszystko inne się krzywi :(

no tak... od rana widzę, że nie ma poważnych osób na tym forum !!! Co niekórzy powinni być chyba w szkole!

Gość moj tez tak jak u mandzi
ale potrafi przewracac sie z brzuszka na plecy od 4 miesiaca :) wcina owoce-jablko,marchew,zupki jarzynowe z mieskiem i mleko z piersi. Nienawidzi tylko brokulów,zreszta ja tez:-0 aaa i lapie sie za stopki i probuje je wlozyc do buzi:)

Ja korzystam z poradnika o karmieniu dzieci w pierwszym roku życia. Jest świetnie napisany i posiada mnóstwo przepisów. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.