Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne kacztko

problemy łózkowe

Polecane posty

Gość dziwne kacztko

dziwne kacztko Wiecie mam problem jestem w zwišzku z facetem juz 2,5 roku i jeszcze nie miałam orgazmu ani z nim ani z moim eks z ktorym byłam 3lata powiedzcie czy ze mna jest cos nie tak mam juz prawie 24 lata i jestem przerazona ze nigdy nie doswiadcze tej przyjemnosci. Jest mi wstyd o tym pisac ale nie wiem co robic caly czas oklamuje mojego chlopaka jak pyta czy mialam orgazm bo nie chce go zranic!co mam robic?????pomocy [15.09] 10:30 dziwne kacztko czy wy macie tez podobne problemy?czy jestem sama?

Gość dziwne kacztko
tylko prosze nie smiejcie sie ze mnie...

Ja współzyje 3 lata i tez orgazmu nie miałam łechtaczkowy owszem, ale pochwowego nigdy, choć mam nadzieje, że jest coraz bliżej:)

Gość klatka
ja tez pochwowego nie mialam, nawet nie wiem czy taki istnieje. lechtaczkowy bez problemu. Ale jakos bardzo mnie nie martwi ten brak pochwowego, bez tego seks tez sprawia mi przyjemnosc

Gość łączenie
10:34 niunka1983 ja tez mialam taki problem, bylam z chlopakiem 3 lata i zadnego orgazmu, z tym jestem rok ale gdzies po 3 miesiacach mialam swoj pierwszy w zyciu orgazm, to jest chyba kwestia dopasowania, wyluzowania maksymalnego i chyba to ze sie niczego przed nim nie wstydze i jest bosko pociagający musisz sie orgazmu nauczyc, ja tak na marginesie to myslalam ze mi sie siku chce do tej pory jak mi sie zblizal orgazm ale sie odprezylam, co bedzie to bedzie nawet jak sie zleje i co- pierwszy w zyciu orgazm wtedy mialam. czasem tu zaglądam 10:36 dziwne kacztko kurde ja tez probowalam ale moj facet ma chyba niskie libido bo zadko chce to robic i gra wstepna jest 1 minutowa 10:39 dziwne kacztko jakos nie mam odwagi z nim o tym pogadac a juz napewno powiedziec prawdy jej to by go na pewno zabolalo

Gość tatiankaaa.
ty jesteś mądra po co go oszukujesz w ten sposób nigdy nie będziesz miała orgazmu a swoją drogą przeciez to widać po kobiecie kiedy ma on chyba jest jakiś niedoświadczony.

tatianka ----> to chyba raczej ty jestes niedoświadczona, skoro uważasz, że po kobiecie to zawsze widać wiele kobiet potrafi tak doskonale udawać, że w zyciu bys sie nie zorientowała

moze przejdz sie do seksuologa,chyba musi Cie cos podniecac,jestem facetem wiec nie wiem co moge Ci doradzic jak mam akurat w lozku kobiekte ktora ma orgazm co kilkaminut a kiedys nie mogla miec ani jednego wiec....

a jesli chodzi o orgazm ----> czasami jest tak, że orgazmu też trzeba sie po prostu \"nauczyć\", poznać swoje ciało i reakcje. Ja np. od początku miałam orgazm pochwowy, a łechtaczkowy pojawił sie dopier po kilku latach - teraz miewam oba w zależności od tego, jaki seks uprawiamy