Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

acomitam

Na jakie igraszki z innymi pozwalacie swojej kobiecie

Polecane posty

Jak wyzej, moja dziewczonka lubi sie rozbierac przy innych,bzyknac sie ze mna w towarzystwie naszych kumpli i kumpelek a teraz planujemy cos zabawniejszego.Seks z innymi odpada ale takie lajtowe akcje podobaja mi sie, ma ktos cos fajnego do napisania???

Gość a co was laczy

Gość zakażenie chlamydią

Gość chyba padnę
to ty robisz takie rzeczy z dziewczynką?? Nieładnie

Gość ojeje
ciekawy temat ktos tam poruszyl,prosba niech odpowiadja ludzie z doswiadczeniem lub fantazja anie zarosniete kasztaloty co siedza caly dzien przed kompem i sie masturbuja :D

Gość pozwalam jej na wszystko
pod warunkiem, ze jestem przy tym :)

Gość helol
jakby sie ludzie dogadywali i dobierali odpowiednio co do swoich temperamentow to by buredele padly :) Ja tez swojej pozwalam na prawie wsio ale tez przy mnie, natomiast moi kumple maja tak zwane cnotki niewydymki co sie prykuja po cichu i udaja wielkie damu hehe i niestety traca moi klesie troche kasy na burdeliki bo ich panna nie chce im orzadnie szczochrac malego bo nie wypada :)

Gość taaaaa
na sex z kumplem tez jej pozwalasz tyle że przy Tobie?

Gość ja tez kocham sie z innymi
ale tylko, gdy maz jest przy tym. Swoja droga bardzo go to podnieca :)

Gość maksss
moja żonka lubi jak patrze jak ją obcy facet maca

Moja kbietka nie kocha sie z innymi facetami,lubi tylko jak sie na nia patrza.Jej muszelka jest zarezerwowana tylko dla mnie:)

Gość oejeje
No moja tez sie nie chce bzykac z innym ale to kwestia temperamentu jakby chciala to robic przy mnie z moim kumplem to moze na jeden razik bym jej pozwolil hehehe Zreszta czasem jak sie z nia umowie i widze jak molestuje moich kolesi to padam z brechtu.. klienci sa tacu mozni w gebie a jak ich zlapie z jajka przez spoednie to wala cegle jak prawiczki heheh

Gość maksss
no mojej chyba macenie powoli przestaje wystarczać, tylko czekam kiedy zaproponuje coś więcej

Gość bzykać wole sie w samotności
z moja panią...chyba ,ze robi to z babka a ja patrze

Spoko nie mialem na mysli ze moja muszelka i koniec,jak bedzie chciala sprobowac z kimz innym to oczywscie nie mam prawa jej zabronic.Zreszta kazda kobieta jak chce sprobowac to itak sprobuje albo w kontrolowanych warunkach albo nie.Ja jestem bardzo tolerancyjny, nie mam zamiaru na starosc myslec \"kurde mialem okazje sprobowac a nie sprobowalem\"To samo sie tyczy mojej kobiety.Nie trawie tylko puszczania sie na bokl po cichu :D

acomitama może ty nie jestes tak do konca zakochany, może tak ci się tylko wydaje - bo facet, który naprwdę kocha, nie zniósłby świadomości, że ktoś inny kocha jego kobiete (jawnie czy nie)

tolerancja toleracją, no ale bez przesadyzmu a znasz to?: \"zbyt duża tolerancja bywa oznaką obojętnosci\"

acomitam -----> no właśnie, od razu to widać po twoich tekstach :) przeczytaj sobie, co napisał Freaky-guy na topiku - sex w trójkącie - skojarzyło mi sie z tobą

Czytalem czytalem, tylko mu pozazdroscic ze sie zakochal :)Puki co ja jestem w polowie tego co napisal z tym ze nie moglbym patrzec jak ktos bzyka moja kobietke nawet jak jej nie kocham.No ale kazdy ma inne granice :)

Gość Freaky_guy
No właśnie - często takie akcje nie idą w parze z miłością, to była naprawdę fajna dziewczyna, bardzo inteligentna, śliczna itd. teraz ma jakieś wysokie stanowisko w korpo, zarabia kilka razy tyle co ja (choć ja nie narzekam). Pamiętam, że wszystko zaczęlo się od tego jak podczas wyjść do opery, specjalinie kupowliśmy miejsca w lożach na 4 balkonie, aby być sami - na początku niewinie się dotykaliśmy przez ubrania, później kilka razy zrobiliśmy to w trakcie przerwy w toalecie - później robiliśmy to w trakcie spektaklu - uwielbiałem patrzeć jak dochodzi podczas finału 3 aktu Oniegina :) ale od tego zaczeło się między nami psuć, nie wiem może ja niejestem zbyt tolerancyjny, może gdbyby nie było później takich harcorowych akcji - to wtedy bym ją pokochał a tak później już nawet nie mogłem na nią patrzeć - a byliś ok 2,5 lat ze sobą

Freaky ... ----> mam nadzieję, że przeczyta to autor topiku - sex w trójkącie kurcze no - ja chyba dzisiaj bedę robić za jakiegoś kafeteryjnego odsyłacza, hehe