Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ubaw Weselny

Najzabawniejsze cytaty

Polecane posty

tu wklejajcie najzabawniejsze teksty z tego forum. UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!! bez nicków. Moderacja zgodziła się na owy topik.

ja już dorzucam: moj facet jest taki ze woli mieszkac z rodzicami niz wybudowac maly dom, albo mieszkac w mieszkaniu, bo to taki niedzwiedz ktory potzrebuje duzego wybiegu i w malym domku on sie skisi no to nie jest tak ze staramy sie o dziecko tylko poprostu juz wiemy ile chcemy miec, mniej wiecej imie dla pierwszego dziecka, no ja powiedzialam R ze jak sie urodzi dziewczynka (w ogole jesli bedziemy mieli dziewczynke) to mozemy grac w totka, juz Wam tlumacze dlaczego, R ma brata rodzonego a ja mam 3 wiec prawdopodobienstwo dziewczynki jest bardzo male no i pokoje dla dzieci sa tez brane pod uwage, takze to w ten sposob planujemy dzieci... no i ogladamy wozeczki i wyprawki i w ogole... bo ja kocham dzieci i najchetniej mialabym piatke dzieci sa moja pasja i robienie ich pewnie tez bedzie pasja

Gość Moniczka -----------
O tych dzieciach świetne :)

Gość to mnie podlamalo
ZA CO KUPIŁYŚCIE EKSTRA SUKNIĘ? 09:45 XXXXXXXXXXXXXXX Ja mam apetyt na taką od wielkiego projektanta za niestety wielką kasę. Kredyt, naciągnąć chrzestną matkę, narzeczonego? To jakieś dziesięć tysięcy, jak nic. Miałyście takie problemy? I która z Was na suknię położyla mega akcent? Żeby było, jak z uksusowej bajki - co tam, raz się w życiu ma piewszy ślub.

Gość a ten
z toną ciotek i wujów których widzieli 10 lat temu tylko wiesniak potrafi bawić się przy "majtach w kropki" tylko wieśniak ma wódkę na weselu nie stać was na winko - elegancko i miło - no tak nie stać bo wasi goście to także wiesniaki którzy bez alkoholu nie umieją się bawić żal mi was - zwłaszcza tych gówniar które tak to przeżywają i myślą że są takie wspaniałe organizując to gówno.

niech młody schowa husteczkę do kieszeni, bo podczas składania przysięgi małżeńskiej panny młode zazwyczaj płaczą, a okazuje się, że husteczke nie ma 2. nie wymyślajcie zabaw z pieniędzmi-goście tego bardzo nie lubią 3. spytajcie rodziców czy na oczepinach chca być podnoszeni przypilnować męża przyszłego, aby rozchodził buty (oni często wychodzą z założenia, że jakoś to będzie- przważnie mylne to założenie

Gość do ubaw weselny
może i chciałaś założyć komiczny topik, ale wpis osoby "a ten" już pokazał w co niedługo ten topik się zamieni - rzekę bluzgów pod adresem kobiet, które niedługo wychodzą za mąż. może i chciałaś dobrze, śmiesznie, ale nad ludzkim chamstwem i złośliwością nie zapanujesz - niedługo ten topik będzie się nadawał jedynie do kasacji, tyle padnie w nim obraźliwych słów

Właśnie zastanawia mnie kwestia wina - u nas rodzice uparli się, że wódki musi być 0,5l na głowę (przynajmniej tak oceniają możliwości wujków ) - ale ciągle jeszcze nie ustaliliśmy ilości wina, którą zakupimy PS jaknie będzie nikt reagował to nic się nie stanie

Gość to mnie podlamalo
mam problem z kupnem sukni na drugi dzień, chciałabym coś eleganckiego i zarazem seksownego chcialam mieć czerwwoną suknię na drugi dzień ale kilka osób mi odradziło, że powinna mieć jasną jako panna młoda.... przyszły mąż musi sobie kupić garnitur na 2-gi dzień, bo to takie zapędzone jest, że może coś zrobić z garniturem z 1 dnia no i koszule musimy mu kupić na 1 i 2 dzień...

Gość a co w tym niby podłamującego

Gość to mnie podlamalo
czerwona sukienka

od kiedy czerwonej sukienki nie wolno zakładać?

Gość to mnie podlamalo
przypomnialo mi sie cos sluchajcie jaki mialam dzis ubaw jak jechalam do pracy stoje na zamknietym przejzdzie kolejowym, a za mna stoi samochod - jaki nie wiem, ale zolty byl a w nim siedzi sobie babka. zerkam do lusterka a ona dlubie w nosie jak gornik na przodku i podziwia do wyciagnela normalnie mialam ubaw nieziemski! przestala jak podniesli szlaban

dla mnie zabawne teksty z tego forum to: ale wy cipki jestescie puste i głupie wiem ze wasze cnotliwe mózgi nie znają spolszenia słów ale cóż - do pustaków mówiłem to mam a moja żóna potrafi zarobić na samochód w jeden miesiąc nie musi mnie błagać - nie wiem skąd ten pomysł czubku tylko wieśniak ma wódkę na weselu Nawet jak brałam ślub to nie byłam taka hmmm...walnięta ...ale wiesz może byłam bardziej dojrzała i ślub nie był dla mnie pokazówką - jaka suknia, jaka etykietka tylko wyrazem miłości. Ale proszę, nieoceniajcie wszystkich kobiet według tego, co tutaj czytacie. Są jeszcze na świecie takie, które sa wierne, żyją przez całe życie z jednym mężczyzną, nie wykorzystują go, nie potrzebują niczyjego utrzymywania, potrafią komuś uprać gacie, wymasować plecy, ugotować pyszny obiad, nie wymagają prezentów, pierścionków, torebek itd. Nienawidze wesel i takich kretynek, które chodzą na nie pasjami... Jeszcze śmieszne jest to, że każdy paszczur sobie wyobraża, że jak założy jakąś kieckę, welon i się wytapetuje, plus zrobi wesele na 2000 gości, to od razu taka z niej księżniczka --- Wyszła pełna kulturka i klasa z osób nabijających się z osób piszącym na tym forum :classic_cool:

Gość oj biznessmanie
brawo! dla przedmówczyny

dla mnie ich wypowiedzi są normalne - gadają o sukniach ślubnych, etykietkach na wódkę, nie wyzywają nikogo od paszczurów, wieśniaków, głupich i pustych cip

i na koniec super podsumowanie super inteligentnego topiku: tylko gówniarz, ma takie gówniane poglądy coś mi się widzi, że nie tylko pod tamten topik można to podpiąć :classic_cool:

Gość to mnie podlamalo
widze ze jestes jedna z uczestniczek topikow o slubach i dlatego czujesz sie dotknieta.proponuje nie wchodzic tu i nie czytac

przecież wklejamy tu zabawne cytaty z tego forum wrzuciłam pare zabawnych dla mnie cytatów - co, zabronisz mi? jesteś dziecinko na forum "śluby i wesela" wiec sie nie zdziw, że większość uczestniczek tego forum bawią właśnie takie zblazowane pannice, którym się nudzi i wyzywają innych ludzi bez powodu od paszczurów i głupich cip

te, ubaw weselny, zdaje sie ze sie nabijasz ze mnie... otoz 15 lat skonczylam dawno temu... ale jak sie lubisz posmiac z kogos, to bardzo prosze.. tylko powiedz co cie tak rozsmieszylo... bo ja nie widze w tym NIC smiesznego :O