Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszaaaaaa

loczki, krecone wloski

Polecane posty

Gość myszaaaaaa

Mam pytanko do dziewczyn ktore maja proste wlosy a ktorym zdarza sie je krecic. W jaki sposob to robicie? Chcialabym miec czasem ladne sprezynkowate loczki ale nie wiem jak to zrobic by byly ladne i by nie zajelo mi samo krecenie 2 godzin. Co polecicie?

Gość do autorkiii
ja kreciła na drbniutkie papiloty...ale krecenie to zajmowało 8-9 godzin ! ale efekt był powalający i loki trzymały sie do kilku tygodni :)

tylko lokówka daje naprawde dobre efekty przynajmniej moim zdaniem mam taką z rowenty ma kilkanascie zmiennych nakładek dość szybko sie nagrzewa, nie stosuje jej czesto bo obawiam sie zniszczenia włosów, ale raz na jakis czas nic nie zaszkodzi.

Gość myszaaaaaa
a te papiloty to dokladniej w jaki sposob;>?

Gość Malinka _
Ja mam proste wlosy i tez bym chciala sobie zalokowac!! Mialam kiedys suszarke z nakladkami.Kolezanka probowala, walczyla z moimi wlosami ..i nic!!Proste.Potem probowalysmy zkreceniem wokol wlasnej osi i spinaniu gumkami recepturkami.Nie powiem ze sie nie pokrecily bo tak bylo ale to nie bylo TO .. tylko cos w stylu karbowania.Wygladalam jakby mi ktos na glowe dal kopke siana:( Moje wlosy sa cienkie, delikatne,farbowane na ciemno od ponad roku. Help me!

Gość myszaaaaaa
moje tez raczej cienkie i delikatne , wlosy troszke za ramiona.. chcialabym je pokręcic chodzi mi o loczki w stylu takim jak ma Joanna Brodzik w 'magda m' zauwazylam ze na prawde takie wloski potrafia dodac uroku.. Ale JAK?

Gość kjhsughjvnur
Polecam zawijanie na gazete. Efekt był super, sprężynki na całej głowie i to całkiem mało roboty ! Dopomogłam sobie takim sprayem superskręt z welli i po prostu nie mogłam w to uwieżyć ! Bardzo polecam :):)

Gość wDolinieSloneczko
W gazete?! Jak???? Strasznie ciekawa jestem:) :) :) Chce loczki jak Shirley Temple:D

Gość a ja zawsze chciałam proste
a mam loki:( buuu ludzie mówią jakie to fajne ale nie wiedza jakie to meczące:(