Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przenoszę

Tu wklejamy zdjęcia naszych pierścionków zaręczynowych i obraczek.

Polecane posty

: Tu wklejamy zdjęcia naszych pierścionków zaręczynowych i obraczek. 1 2 [14.09] 18:02 ***Cyrkonia*** No dziewczyny, pochwalcie się Ja, niestety, jeszcze nie dostałam pierścionka, ale zdaje się, że ten wielki dzień nadchodzi Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia

22:35 ligia123 A więc zgodnie z tematem wklejam: http://img222.imageshack.us/my.php?image=pzsv0.jpg 11:14 Ananke A ja naiwnie myślałam, że pooglądam sobie zdjęcia biżuterii... jak na razie jedna wypowiedź jest na temat, tylko jedna. Ligia 123 - b. ładny pierścionek O co wam chodzi, ludzie? Ja pierścionka nie mam, za mąż się nie wybieram i jakoś mi nie przeszkadza, że inne chcą ślubować. Żal wam dupę ściska, czy co? Nie? No to o co chodzi? Szkoda topiku, mógł sympatyczny być.. Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza! 15:00 santi_23 to mój: 30.12.2005 dostałam http://krecik.net/~mary/PICT0017.jpg 15:12 santi_23 trochę źle wkleiłam linka. Jeśli chcecie zobaczyć musicie skopiować linka sorki 15:24 podoba mi się ...... no ładny, ładny, fajnie ,ze pokazałaś go na palcu ,a nie w pudełku 15:29 santi_23 teraz szukamy obrączek i już jedne na oku mamy. Też z apartu bo bardzo podoba mi się biżuteria właśnie z apartu 15:39 podoba mi się ...... a ślub kiedy?? 15:53 santi_23 29.09.2007 16:34 mój pierścionek http://img236.imageshack.us/my.php?image=mjpier347cionekxo3.jpg

Gość a komu by sie chciało

Gość mój pierścionek
Ktos wyciął owocną dyskusję, więc powtarzam- to mój pierścionek http://img236.imageshack.us/my.php?image=mjpier347cionekxo3.jpg Chociaż według was na pewno nikt mnie nie chcę i dlatego uważam, że wesela to wiejski obyczaj i nie wiem po co robić cyrki z etykietami na wódkę i z tym całym "wiesielem"...:o

Gość aggguś
bardzo ladny pierscioneczek,ja tez bym taki chciala ale mój mezczyzna uwaza ze takie duze są brzydkie i chce mi kupic jakis malutki buu

Gość mój pierścionek
on nie jest duży. Właśnie jest moim zdaniem bardzo ładny, bo ma prostą, surową formę, zero ozdobników, tylko brylant jest duży:p Ale sam pierścionek jak na mój gust jest normalny i mi się podoba bardzo.

Gość hahahahhahhhhhhhhaaa
Chyba ci chłopak mówi, że małe są ładniejsze, bo taki brylant jak ten powyżej to kosztuje kilkanaście tysięcy złotych conajmniej:D ;)

Gość mala mi z doliny muminków
Mój jest piękny, prosty:) Robiony był w oparciu o wzór z kolekcji apartu www.apart.pl trzeba wejść w "brylanty", następnie "pierścionki" i pokazuje się jako 27 . Ten jest z białego złota. Mój jest z żółtego, w formie obrączki, a kamiennie ma naprzemiennie brylanty (4)i szafiry (5). Jak dla mnie jest najpiękniejszy i bardzo subtelny:)

model 345:)

Gość jeszcze sie nie pochwalilas
ile kosztowal, przeciez to najistotniejsze!

Gość nieistotne ile kosztował
ale jak facet mówi, że tylko małe są piękne, to wiadomo, że chodzi raczej o pieniądze;)

mój kosztował 2.179 zł :) I kto ma droższy?

Gość joannnn
mała mi----> trochę nietypowy jak na pierścionek zaręczynowy. No i raczej nie w moim typie:) Nawet teraz noszę bardziej masywną obrączkę z białego złota, z sześcioma brylantami i szafirem. Jednak wolałabym coś bardziej odświętnego...

Gość aggguś
wcale mu nie chodzi o kase,stac go zeby kupil za pare tysiecy tylko to jest rzecz gustu,jednym sie podobają duze,wystawne pierscionki a drugim malutkie o skromne,pozatym czasami te male i niepozorne duuuzo wiecej niz te duze wiec sie zastanow co piszesz

na pewno nie jest drozszy od mojego :P

ktoś się pode mnie podszył. Nie wiem ile kosztował mój pierścionek, dla mnie jest ważne jego znaczenie i to, że faktycznie, szczerze podoba mi się.

Gość po co się chwalisz mała mi
????:o To i tak niedużo. Ten na górze, z brylantem wielkości jaja kurzego kosztował pewnie tyle, co samochód...:o

Nie chwalę się. To nie są moje wpisy odnośnie ceny. Dlatego zaczerniłam teraz nick. Dla mnie akurat taki pierścionek jest bardzo wygodny. Wolę taki, aniżeli tradycyjny. Obrączkę mam prostą z żółtego złota.

Gość hahahahhahhhhhhhhaaa
agguś, ale nie rozumiesz, że kilka tysięcy, to właśnie kosztują takie małe??? Faceci zawsze tak mówią. Że małe jest ładne a rozmiar nie ma znaczenia:p Ale jak chodzi o pierś kobiecą, to już im się zdanie zmienia:p No niestety, ale takie duże pierścionki są naprawdę bardzo, bardzo drogie. O kilku tysiącach można zapomnieć... Ten brylant jest wielki:o

Gość taka sobie jedna
Najdroższy brylant, jaki widziałam ma moja mama... Jest o połowę mniejszy a kosztował ponad 14 000zł...

Gość Do Kati
- prześliczny :)

Gość podnośśśśśśśśśśśnik

Gość ten pierwszy śliczny

Gość ten pierwszy śliczny
tzn, ten "mój pierścionek":)

Gość dziewczyna_19
lo. te wymieniaja ile ktory piersionek kosztowal... sory ale szkoda slow na takie przechwalanie sie....

Gość mój pierścionek
Te przechwalania na temat ceny, to podszywy:o Natomiast jak kilka osób uptrzedzało, że to kolejny pustostański topik, to od razu był agresja. Dowiedziałam się, ze jestem krytycznie nastawiona, bo NA PEWNO NIKT MNIE NIE CHCE... No więc wkleiłam.