Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniaaaa

czy gin podczas badania wziernikiem itd zauważyłby u mnie rzowijacące się kłykci

Polecane posty

Gość daniaaaa

kłykciny sromu? mam coś na wargach a on mi mówi że to otarcia zwykłe.a za pierwszym razem jak mu powiedziałąm że tam coś mam to odparł że nic tam nie widzi, drugi powiedział to samo. dopiero jak wskazałam palcem na ta wg mnie zmienioną skóre to stwierzdił że to obtare. nie wiem czy mu wierzę:(oczywiście dzięki kochanej kafeterii tearz m,yślę że mam kłykciny

Gość eeeeeeeeeeee eeeee
no teoretyznie powinien. ale z ginami roznie bywa. ja poszlam do jednej, bo wlasnie podejrzewalam klykciny i babka mnie zbadala i mowi ze nic nie widzi. i dopiero jak jej wskazalam konkretne miejsce, to zauwazyla. ale skoro gin (i to nie jeden) mowi ze to widocznie tak ejst. nie amrtw sie. ale na wszelki wypadek obserwuj te zmiany

Gość uppppppppp
jak wyglądają kłykciny? duże toto? boli?gdzie konkretnie się znajduje?

Gość daniaaaa
ja mam zaraz u wejscia do pochwy taką jakby popękaną skórę. mam to już od miesiąca i niby nic sie z tym nie dzieje. a byłam u dwóch ginekologów i jeden trwadro utrzymywał że nic nie widzi(mimo że to jest zaraz na wierzchu a nie gdzies zakamuflowane:) a drugi też odparł "nic tu nie ma" i spojrzał na mnie jak na wariatkę. a poźniej jak mu pokazałam to popatrzył, stwierzdił że odtarcia i zapisał jakas masć od niechcenia. nie wiem czy wierzyć im czy wlec się do kolejnych ginekologów.....a jak wyglaadją kłykciny w początkowym stadium? można się zarazić tylko od partnera? tylko nie dawajcie zdjęc bo jak sobie wpisałam w googlach to o mało nie zwymiotowałam....nigdz\ie nie mogę znaleźć słownego opisu....:(

Gość daniaaaa
kolo pochy, łechtaczki, na wargach sromowych, udach, w okolicsch obytu.....ja sobie właśnie wmówiłąm że je mam po przeczytaniu kilku postów:/

Gość eeeeeeeeeeee eeeee
jak wygladaja? hmm takie male wyrostki. u mnie wystepowaly grupami. mialam cale "poletka" teko swinstwa. nic mnie nie bolalo, nie swedzialo. najlepiej poszukac w necie zdjec, ale fakt - po niektorych mozna pawia puscic :O

Gość daniaaaa
czyli to wygląda tak jak takie brodaweczki wystające?to ja tak nie mam na szczescie. u mnie jest jakoś inaczej

Gość uppppppppp
już sobie znalazłam nie jest tak źle ( w końcu to tylko ludzkie ciało) no to chyba jednak mam otarcie:P

Gość daniaaaa
a czy mogłam się ewentualnie zarazic tylko od partnera? bo sypiam z jedynm od roku a to co ja mam mam od miesiąca....może można się zarazić jakoś ianzcej też?

Gość daniaaaa
a jak to u Ciebie wygląda uppppppppp ? te nasze kłykciny?:)