Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quick

Czy test Quick ....jest wiarygodny?????

Polecane posty

Gość Quick

cos tam, jest wiarygodny???? ten z dzidziusiem taki z rózowym??robiłam sobie test wyszła jedna kreska czyli wszytsko dobrze, ale ja biore tabletki antykoncepcyjne tylko ze są chyba zle dobrane bo skonczyłam 4 opakowanie a przy gdzies 16 tabletce dostałam jakby okres, sporo tego było no nie tak duzo jak przy normalnym okresie ale jednak duzo.....od poniedziałku mam 7 dniową przerwe i jak tylko skonczyłam brac tabletki krwawienie było juz mniejsze ( krew czerwona) a dzis juz nie mam kompletnie nic:( zawsze dostawałam gdzies w srode i tak w niedziele sie konczyło a tu cos dziwnego:( byłam u gina ale przed krwawieniem przy tabsach bo wtedy zaczeło sie to plamieniem i teraz nie wiem co jest grane ona kazała brac kolejne opakowanie i sie zobaczy:( no ale zrobiłam ten test i myslicie ze jest to wirygodny wynik????

chodzi ci o quick... to jest wiarygodny robilam kilka razy.Co do krwawienia to na poczatku brania tabletek tez tak mialam a pozniej sie unormowalo, organizm musi sie przyzwyczaic pozdrawiam

Gość Quick
ale czy te krwawienia podczas brania tabletek to normalne...tzn w przerwie 7 dnioej miałam o wiele mniej tak moze byc??? i czy na 100% nie jestem w ciązy??? błagam o pomoc:(

ja mialam az do 6 opakowania krwawienia a w przerwie 7 dniowej to 1 dzien male plamienia !!! ale nie martw sie tak bywa a ciazy na pewno nie jestes,ja biore tabletki 3 lata i cos o tym wiem

ja w przerwie dostawalam zawsze w poniedzialek a po tylu latach brania to czasem mam wczesniej o jeden dzien albo pozniej

Gość Quick
bo dla mnie to dziwne...ja skonczyłam 4 opakowanie i dostawałam tak w srode...a tu nagle takie cos ze od 16 tabletki krwawie a jak mam przerwe to do czwartku mam mniej a dzis nic:( ale ja dopiero zaczynam współzycie i zabezpieczamy sie tez prezerwatywa bo ja sie boje

nie musisz sie bac po to sa tabletki by moc robic to... bez ograniczen, oczywiscie sa wyjatki gdy np. bierzesz antybiotyki ,masz biegunke lub wymitowalas to musisz dodatkowo sie zabezpieczyc a w innych przypadkach to nie konieczne ,chociz powiem ci ze jak zaczynalam brac to tak jak ty dodatkowo kazalam chlopakowi zakladac prezerw...

hjka, czy to prawda, ze jak sie robi test po terminie spodziewanego krwawienia to nie ma znaczenia o której porze??