Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddggggg

czy moge wziac 20 tabletek z opakowania, zrobic 5 dniowa przerwe i zmienić table

Polecane posty

Gość ddggggg

???chce jak najszybciej ppozbyc sie tych tabletek co mam bo sie zle po nich czuje i zaczac opakowanie innych. czy moge tak zrobić?albo nawet skrocic przer do 4 dni i zmienic tabletki?

Gość lulukkkjkjk
7 - dniowa przerwe zrob. poza tym- ok!

Gość słuchaj tej wyżej
to w klapkach w zimie będziesz chodziła:-/

Gość ddggggg
w zeszłym cyklu zrobiłam 5 dniową wiec teraz trochę mi się porąbało bo tak zawsze nowe opakowanie zaczynałam w poniedziałek. dlatego teraz też chciałabym ja skróic żeby wrócić do tamtego stanu rzeczy.czy coś się naparwde stanie gdy zrobie tak jak napisałam???

Gość słuchaj tej wyżej
nie no nic.....poza tym, że Twój organizm zwariuje hormonalnie:-/ Zastanów się co piszesz - tabletki antykoncepcyjne zawierają hormony, jeżeli przyjmiesz 20 naraz to naprawdę myślisz, że to nie pozostanie bez wpływu na Twój organizm? Chyba nie trzeba Ci tłumaczyć jakie skutki może przynieść takie durne postępowanie - nie tylko na dzień dzisiejszy ale także na przyszłość:-/

Gość ddggggg
nie chcę wziąć 20 na raz:D tylko 20 zamiast 21 z opakowania:) a poźniej 4 dni przerwy i rozpocząc nowe opakowanie tyle że innych - mocniejszych tabletek:)

Gość słuchaj tej wyżej
ach............sory tak odczytałam Twoje intencje:) i aż się przeraziłam:D Jak tak to możesz tylko zrób przerwę tak jak normalnie - 7 dni.

Gość ddggggg
a czemu nie mogę jej skrócić?

Gość ddggggg
chciałabym znowu brać tabletki od poniedziałku....i to jest jedyny sposób chyba

Gość słuchaj tej wyżej
teoretycznie chyba możesz......ale może lepiej zrób tę 7-dniową? nie wiem.

Gość zrobić tak możesz
weź mniej tabletek, krótszą przerwę, tylę że nie zdziw się później, że nie jesteś zabezpieczona jak należy

Gość ddggggg
nie rozumiem czemu miałabym nie być zabezpieczona. mogłabyś mi to wytłumaczć?przeciez nie wróci mi owulacja tylko dlatego że skróicłam przerwę.....nie rozumiem

eee....możesz zrobić tak jak napisałaś. nic sie nie stanie. skutecznośc też nie zostanie obniżona. bez obaw. jak niby miałoby się to zdarzyć. wiele kobiet uprawiających sport robi przery powiedzmy 3 dniowei żeby nie mieć okresu....nic takiego.tylko osobiście przy następnym cyklu radziałabym już normalnie 8 dnia wziac nową tabletkę....przerwy nie mozesz jedynie od tak sobie wydłużać.