Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim1anonim

Seks oralny.

Polecane posty

Gość aireen
eee ja nie mowie ze tak jak wilkolak...takie czasem gdzieniegdzie po bokach..keidys jak mi ktos opowiadal to mwoialam ze w zyciu! ale jak sie ma takiego i kocha sie do szalenstwa to to na szczescie nie przeszkadza:)..a jakby wasi mieli cos na plecach to kazalybyscie sie im golic?jak??;)

Gość magnolia1976
Jak do tej pory nie ma to mu nie wyrosną :)

Gość magnolia1976
kiedys byłam na basenie i przyszedł facet mówię wam zarosniety jak niedzwiedz MASAKRA plecy wszędzie ,ja gustuje w metroseksualnym typie ale nie do przesady :)

Bardzo milo sie gadalo dzieki za rady pedze bo o 23moj program.Dobranoc i zycze wspanialego seksu.Mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy i pogadamy.

Gość magnolia1976
hej ono :) ja czekam na męzula jak wróci to go wymagluję :P

Gość aireen
alez wam fajnie :( ja sie z moim pozegnalam i nie zobacze go do jutra ..a tak cudownie dzis bylo...

Ssanie całowanie i lizanie myszki może być naprawdę przyjemne :) z punktu widzenia faceta oczywiście. Jest mięciutka, delikatna, najprzyjemniej gdy kobieta sama będąc na górze pocierą delikatnie owłosionym skarbem o język i twarz.

Gość a t owyjdzie czy nie
delikatnie owłosionym..... ech a co jak ktos ma dosc mocne i geste wloski..a golic nijak nie umie bo sie tylko kaleczy :(