Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asaq

problem z Orgazame !

Polecane posty

Gość asaq

nie wiem czy to jest normalne , ale kiedy kocham sie z moim chlopakiem nie moge dostac orkazmu. Sprawi mi przyjemnosc kochanie sie lecz jeszcze nie dostalam orgazmu . Boje sie ze moj chlopak moze sobie pomyslec ze jestem jaka nienormlna czy ze nie moze mnie do konca zaspokoic. ale jest cos innego gdy robi mi minete to zawsze dostane orgazm ..... prosze powiedzcie mi czy tylko ja to tak przechodze czy jest nas wiecej ???? Acha jeszcze jedno gdy juz dostaniecie orgazm macie cos takiego ze przez jakis czas nie moze was ruszyc partner bo was "boli" ?? mam nadzieje ze wiecei o co mi chodzi !?

asag - nie kazda kobieta przezywa orgazm pochwowy ( bo o taki pytasz). Ciesz sie, że masz łechtaczkowy, bo niektóre nie maja zadnego! :)

Gość a ja kiedys kupilam
na rynku kilo orgazmu.. fajny był, ale sie skonczyl szybko..

Gość asaq
oj kurcze ja sie pytam o powazne sprawy a Wy sie ze mnie nabijacie !! Dzieki baardzo ze mi pomagacie !!!!!:(:(:(

O rany!!! :O A co Ty zrobisz z całym kilogramem? :) Chcesz się wykończyc? :D :D :D

Gość asaq
tak na prawde to na wiertło wiertarki udarowej mego tate, nakladam sobie sztucznego penisa mojej mame, i daje niezle.. kwicze, wyje, jęcze i mam orgazma jak stąd po Berlin :)

asaq - odpowiedziałam powaznie. Kazdy orgazm jest ok. Nie ma gorszych lub lepszych. :) Masz? To ok. !

Gość asaq
no ale wszytscy wiedza o co chodzi !! no a co ja tylko dostac orgazm mozna !!!!!!!

Gość św mikołaj
napisz mi ładny list a dostaniesz pod choinke 🖐️

Gość GOSKAz RZYMU
ASAQ dokladnie tak jet jak piszesz mam to samo wiec sie nie przejmuj ze to nie nienormalne.....boli po orgazmie zaraz przez moment ale zaraz mozna dalej i jest ccuuuuuuuuuuuuuuudddddooowwwnieeeeeee

Gość Natusia*20*
ale dal mnie to czasami jest krepujace jak moj M:) pyta sie czy mi bylo dobrze !!! czasami musze sklamac !!!! Wiecie co czasami mysle czy z innym facetem było by mi lepiej ( z aktualnym chlopakiem jestes juz 3 lata i to z nim pierwszy raz wspolrzylam ). co Wy o tym myslicie ??

Gość 169
Spojrz do slownika

Gość staruszka w seksie
kiedy byłam prosto po slubie koczajac sie z mezem nie mialam orgazmu i nawet nie mialam pojecia na czym to polega seks dlamnie wtedy byl poprostu rutyna a problem polegalna tym ze ja sie nie zabezpieczalam i strasznie bałam sie zajsc w ciaze.Wszystko sioe zmienilo kiedy zaczełam sie zabezpieczac.TERAZ WIEM ZE TO ZALEZY DUZO OD PSYCHIKI.Moze tu masz problem

Gość Natusia*20*
no własnie tez sie nad tym zastanawialam , zabaezpieczamy sie tylko prezerwatywa i kiedy sie kochamy przewaznie domownicy sa w domu i czasami boje sie ze ktos moze wejsc do pokoju i tak wogole to boje sie zajsc w ciaze !! ja nie wiem co mam zrobic z tym, na poczatku mi to nie przeszkadzało ale teraz zaczynam sie martwic :(