Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogal

A czy moge miec kazda??

Polecane posty

Gość Rogal

Kazdy mezczyzna ktory tak mysli musi byc idiota, bo jest tak wiele osobowsci,gustow i guscikow ze nie mozna miec kazdego partnera, wiec wzialem to slowo w cudzyslow,ale... Juz tlumacze, slyszalem pare razy w zyciu od roznych kobiet ze moge miec "kazda kobiete", i wlasnie zaczalem sie nad tym zastanawiac. Jezeli nawet tak jest, to napewno nigdy tak nie myslalem, ani nigdy sie z tym nie obnosilem, staram sie byc skromny w zyciu, bo wywyzszanie jest dla idiotow!! Jak sie nie ma czym wywyzszac - to czlowiek probuje szpanowac, a jak sie ma - to po co, na pokaz,dla mnie bezsens. Wiec napewno jestem pokorna osoba:) Ostatnio powoli wpuszczam kogos do mojego zycia, sa jeszcze wakacje wiec musialy to byc tylko meile i smsy, czyli kontakt posredni, dystans sprawil ze kontakt bezposredni nie wchdzil w gre!!! Calkiem niedawno pytal sie mnie kolega na czym polega moj fenomen z kobietami, bo zaden ze mnie super przystojniak, przecietny chlopak. Wiec mu tlumaczylem ze sekret lezy w pogladach na zycie, systemie wartosci i osobowosci.To sie kobietom podoba. Teraz pojawia sie KASIA w moim zyciu, i poprzez poznaniei posrednie ona pisze mi jak mnie widzi, a wyglada to tak poki co: -bardzo tolerancyjny -nie tworze klopotow -wielkim optymista -wiara w siebie i swoj sily -bardzo zaradny -wiecznie usmiechniety i w dobrym humore To wszystko zauwarzyla Ona w bardzo krotkim odstepie czasu, tak okolo miesiaca. Bo mi nie jest poderwac dziewczynki, to kwestia osobowosci, problemem jest dla mnie zdecyodowac sie ktora chce. Przejebane maja moi koledzy ktorzy zabili by, by moc to co ja - nie chwalac sie oczywiscie.Chce sprowokowac dyskusje. Czy wyglad jest az tak wazny?Czy jednak osobowosc? Co jest najwazniejsze u mezczyzny, a czego nam brakuje?? No i najwazniejsze. Czy rzeczywiscie moge miec kazda, czy jest to tylko moja chora wyobraznia?? CZekam na komentarze:))

Gość memory stick
nie nie mozesz. nie pozwalam Ci. :o

Gość jera
Moim zdaniem to 1. Ważniejsza jest osobowość 2. Sama nie wiem co jest najwazniejsze po prostu musi mnie coś w nim zafascynować, a brakuje facetom zdecydowanie bardzo często taktu.. :o 3. To jedynie Twoja wyobraźnia bo jak sam napisałeś są gusta i guściki :P

Gość przeziebiona
a moim zdaniem masz zmysl PRowca. tekst zredagowany celujaco. brawa

💤 Chora wyobrażnia. IMHO. Nie ma o czym dysklutowac tez IMHO. I jeszcze zastanów sie czy rzeczywiści z każdą chcialbys byc ? Itd. Itp. Innymi słowy \"błysnales\" też IMHO. :o

\"możesz mieć każdą\" - to naprawdę niemądre zdanie. Nie wiem czym kierują się dziewczyny, które mówią takie teksty. Nawet jakbyć był najprzystojniejszym i najinteligentniejszym facetem na świecie to i tak to stwierdzenie jest bez sensu.

Rogal... przecież Ty sobie sam w pierwszym zdaniu odpowiedziałeś na to swoje pytanie, cytuję: \"Kazdy mezczyzna ktory tak mysli musi byc idiota, bo jest tak wiele osobowsci,gustow i guscikow ze nie mozna miec kazdego partnera (...) \" To po co jeszcze innych pytasz...??? :O

Gość nie jest z Tobą źle
Każdej mieć nie możesz, bo są różne kobiety i nie na każdą działa wspaniała osobowość.

Gość mnie nie moglbys miec
a jestem bez watpienia kobieta ;)

witam o jak tu aktywnie, zdecyowanie odpowiedzialem sobie sam, bo mam swoje zdanie, ktore tu wypowiedzialem:) ale chcialem wiedziec jaka jest konfrontacja moich pogladow z pogladamy innych ludzi... a \"miec\" znaczy dla mnie to ze, jesli poznaje jakas dziewczynke, i spodoba mi sie to w teorii moge byc z nia, a w praktyce to zalezy od jej osobowosci,gustow i guscikow... :))