Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziubekkk

pieprzone prezerwatywy ...

Polecane posty

Gość dziubekkk

zacznę od początku.. mój cykl trwa przeciętnie 29-31 dni, okres skończyłam w poniedziałek a w czwartek stało się .. pękła gumka, nasze jedyne zabezpieczenie, wytrysk był na zewnątrz, i wydaje nam się, że cała sperma wylądowała na podłodze.. aby było bezpieczniej chłopak wyciąga przed końcem i kończy ręką, uważa, że byćmoże wtedy rozdarł ją paznokciem.. mamy shizy.. nie wiemy co robić.. chyba tylko w środe test.. a co poźniej? pomocy...

Hej! test ci nie wyjdzie....mozesz go zrobic dopiero kilka dni po spodziewanym okresie.... ale uwazam ze nie powinnas panikowac. Skoro skonczyl na podlodze:) A pozatym to chyba nie byl twoj plodny dzien?

Gość dziubekkk
też mi się tak wydaje ale myśl, że za 9 miesięcy moge zostać mamą troche mnie przeraża.. tylko cholera, nie wiemy kiedy ta gumka pękła.. a własnie, z tymi testami to jak to jest? czytałam, że może wykryć juz po 6 dniach od zapłodnienia.. quick vou..

owszem 6 dni od zaplodnienia, ale najpierw musi do niego dojsc, a nie wiadomo czy dojdzie dzisiaj czy za tydzien.wiec aby wynik byl wiarygodny nalezy go zrobic wlasnie w czasie kiedy ma sie pojawic okres, lub tak mysle ze za dwa tygodnie min od feralnego wydarzenia

twój facet seks z tobą kończy masturbacją? :| cała przyjemność z seksu Wam umyka! może czas pomyśleć o jakiejś innej metodzie antykoncepcji? a tymczasem nie masz sie czym martwić, w ciąży nie jesteś na pewno :)

Gość dziubekkk
tak.. wiem.. od następnego cyklu przerzucamy się na tabletki.. chcę, aby i On miał z tego większą przyjemność.. a przede wszystkim pewność..