Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc potrzeba now

ochrona przed komputerem - jaki krem

Polecane posty

Gość pomoc potrzeba now

dordźcie mi prosże jaki krem stosować przy pracy przy komputerze żeby skóra nie była przesuszona:((..otóż wystarczy że posiedze 1 h przed ekranem monitora a moja twarz jest zmeczona i skóra przesuszona:(...nadmieniam iż w pracy spędzam 8 h przed moinitorem ;((.....stosuje kremy nawilżające, maseczki nawilżające i tak skóra sie marsczy jak posiedze dłużej przed kompem ;(((...pomocy

hejka :) ja podobnie bo całymi dniami przebywam przed kompem i również staram się stosować za poradą znajomych tylko kremy nawilżające nie odżywcze ;) ja od lat jestem wierna firmie Ziaja i teraz stosuję krem masło kakaowe i na zmianę z kremem z oliwek , ale oba są tłuste więc uprzedzam ;) ale słyszałam , że właśnie jeśli ktoś pracuje przed kompem lub w klimatyzowanych pomieszczeniach powinien wypróbować serię Dotleniającą z Sorayi ;) osobiście jeszcze nie stosowałam , ale zamierzam tym bardziej , że czytałam same pozytywne opinie na temat tej serii i podobno czuje się ten tlen zawarty w tych kosmetykach ;) pozdrawiam i mam nadzieje , że choć odrobinę pomogłam ;)

Gość pomoc potrzebna now

Gość pomoc potrzebna now
dziekuje ci za porady.....stosowałam iedyś maseczki dotleniające soraii.....raz w tygodniu stosuje maseczkę z siemienia lenianego....przeczytałam coś o złótku i miodzie + glicerynie ...porqa też się za to wziąśc....teraz obawiam sie c.o i przesuszenego powietrza w pomieszczeniu ,,,koszmar skóra wtedy mi się sciąga ;((...buuu.....a było tak dobrze:)...czeka na dalsze wqasze opinie ,..co pomaga a co nie..ja dam znać ja pójdzie mi kuracja z zółtkiem i tym miodem ponoć dwa razy dziennie się naklada taka maseczkę ....nqa efekty trzeba bedzie poczekać .....oj a już łykam witamine a=E i beta karoten od dwóch miesięcy i mysłamam że to pomoze :(((