Gość przeprowadzam Napisano Wrzesień 16, 2006 [10.09] 15:30 Martini_15 W końcu udalo mi sie oczyścić twarz z pryszczy, wrzodów i grudek, ale nienaruszony pozostał najtrudniejszy przeciwnik- cały nos w wągrach. POMOCY!!! Przecież to śmieszne, żeby wyleczyć cał pyszczek i żeby zostały wągry...Moze macie jakieś sposoby? De gustibus est non disputandum- o gustach się nie dyskutuje [10.09] 15:54 hmmm............ a może napiszesz jak pozbyłas sie pryszczy i tych innych "intruzów"??? [10.09] 16:01 no cóż Nie wiem czy CI to pomoże ale ja z nosa wągrów pozbyłam sie przypomocy żelu Isotrexin - jest to antybiotyk w żelu, stosowany przy łagodnym i umiarkowanym trądziku, kosztuję około 40 zł za 30 gramów, ale jest to wbrew pozorom starczy na długo Po umyciu twarzy wieczorem nakładam go na nieposmarowany kremem nos. Rano go lepiej nie używaj bo on zostawia takie coś jak maseczka złuszczająca ...no taką folie. Może on podrażniać, powodowac zaczerwienienia zwłaszcza na brodzie i policzkach, na nosie raczej nie. Rano jak myjesz buzię to smarujesz kremem, ale wieczorem nie smaruj wtedy jest lepszy efekt, już po dwóch użyciach widać znaczną poprawę [10.09] 17:40 Kobi bi Niewiem czy ci akurat pomoze ale ja stosowala i stosuje maseczke naturalna z glinki marokanskiej szwedzkiej firmy Lerosett. polecam bo moze wszyskiego niezwalczy ale poprawa jest chociaz by o polowe lepiej. A i oczywiscie nie licz na cud po pierwszej tubce. W kazdym leczeniu a takze dermatologicznym wazna jest systematycznisc, regularnosc i cierpliwosc [10.09] 17:44 Kobi bi a tu link prosze : http://www.lerosett.pl/ [13.09] 11:00 lililili też mam problem z wągrami na nosie zupełnie nic na mnie nie działa żadne maseczki ani peelingi swego czasu używałam nawet specjalnych plastrów nivea ale to też nie pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach