Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie glupie

czerwona wypukła kropeczka na skorze

Polecane posty

otoz na ramieniu mam taka czerwona kropeczke, malenka doslownie jak kropka postawiona olowkiem ;) lekko wypukla, wyglada jak taki malenki krwiaczek, jakby byla wypelniona krwia, czy z tego zrobi sie pieprzyk? mieliscie cos takiego? isc z tym do lekarza, czy przesadzam?

do lekarza zawsze warto iść jeśli ma się wątpliwości, ale jeżeli Cię to nie boli i nic z tym się nie dzieje to wszystko ok.

ale wlasnie takie jak opisalam? takie lekko wypukle i w sloncu polprzezroczyste, jakby z krwia? :)

nie boli, ani nie rosnie chyba :) bo jest malutkie, pewnie mam to od dawna tylko nei zwrocilam uwagi :) no mama mi wlasnie mowila ze to normalne jest i tez miala cos podobnego :)

Gość anhela
Niemal na pewno naczyniak. Nie ruszaj , nie drap, bo krew się poleje i nic więcej, ale jak się czujesz mocno zaniepokojona, to idz do dermatologa...

naczyniak to pekniete naczynko? bo mam takie pekniete naczynko na twarzy, tez malutkie ale wokol jest taki czerwony placek, a wokol tego nie ma:) czy naczyniak to nie pekniete naczynko?

dziekuje Wam bardzo 🌻 troche mnie uspokoilyscie, bo ja to straszna hipochondryczka jestem

ojej tu jest napisane ze naczyniak to nowotwor niezlosliwy, jak to brzmi brrr :(

Mam dwa takie wynalazki. Lekarz powiedział, że będę żyła.;) Nazwy nie pamiętam. Zdaje się, że jakiś punkt szkarłatny czy coś takiego. Niemal na pewno przekręciłam nazwę.

Gość rafciu
Czerwony Punkt Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Czerwony_Punkt Czerwony Punkt w reżyserii Patryka Vegi to film krótkometrażowy, który powstał jako etiuda promocyjna serwisu VOD Showmax wchodzącego na polski rynek. Produkcja jest historią biznesmana, który otrzymuje niepozorny prezent, którym jest wskaźnik laserowy. Wkrótce okazuje się, że wskaźnik przysporzy bohaterowi wielu problemów. W najnowszym filmie Patryka Vegi występują Ewan McGregor, Olga Bołądź, Janusz Chabior, Andrzej Grabowski, Tomasz Oświeciński, Piotr Stramowski.