Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoka

Yasmin, czy okres trwający juz ponad 2 tygodnie często sie zdarza??

Polecane posty

Gość karoka

Biorę yasmin, są to moje pierwsze tabletki, zaczełam brać pierwszego dnia cyklu. Lekarz mówił ze mogą być plamienia. No tak ale w sumie czuje jakby okres zatrzymał mi się na przedostatnim dniu i tak trwa do teraz czyli już 14 dni. Zastanawiam się czy to się często zdarza i jak długo może to trwać;/

ja miałam przy pierwszym opakowaniu plamienia cały czas, myślałam, że mnie szlag trafi, ale dla pocieszenia dodam, że teraz kończę drugie opakowanie i juz jest oki:) zastanawiam się tylko czy te tabletki są skuteczne, bo mam straszne jazdy że jestem w ciąży, mimo, że mój chłopak nigdy we mnie nie kończy:/ Pozdrawiam i życzę wytrwałości:) ale ja Ci nie przejdzie po drugim opakowaniu to warto iść do gina:)

Ja również biorę Yasmin, pierwsze opakowanie. Również u mnie występowały plamienia, które jakimś dziwnym trafem ustąpiły gdy kończyłam pierwsze opakowanie (gdy zostały mi 4 tabletki). Obecnie od dziś mam 7 dniową przerwę i nawet nie plamię ale boli mnie brzuch :-(

Gość karoka
pocieszyłas mnie trochę. Tez mam nadzieję ze są skuteczne. Ja też mam pewne opory bo nigdy nie byłam przekonana do tabletek, przekonałam się do nich jak nam ostatnio pękła gumka, za duzo stresu i to jeżdzenie po lekarzach za tabletką po. Stwierdziłam ze chyba są lepszym rozwiazaniem. Aczkolwiek psychicznie troche brakuje mi tego ze przy prezerwatywie wiadomo kiedy pęknie i mozna jeszcze coś zrobić a przy tabletkach to już ...